Lempeä Äitiys -lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua, jossa keskitymme vahvistamaan sinun voimavaroja ja vahvuuksia omalla äitiyden matkallasi.
Vaikka äitiyteen liittyy paljon ilon ja onnen tunteita, on täysin normaalia, että tunteet voivat olla ajoittain vaikeita ja ristiriitaisia ja niitä voi olla haastava käsitellä.
Usein oloa helpottaa jo se, että asioista voi puhua ääneen. Tärkeintä on ettet jää tunteidesi kanssa yksin. Kanssani saat turvallisen ja rauhaisan tilan kertoa omista tunteistasi ja kokemuksistasi juuri sellaisina kuin ne ovat, olen läsnä ja kuuntelen.

Lempeä Äitiys -lyhytterapia soveltuu hyvin esimerkiksi seuraavanlaisiin tilanteisiin:

  • arjen jaksaminen ja äitiyteen liittyvien ajatusten ja tunteiden käsittely
  • itsetuntemuksen lisääminen
  • synnytyskokemuksen tai -pelon läpi käyminen
  • lapsihaaveeseen, lapsettomuushoitoihin tai keskenmenoon liittyvien tunteiden ja kokemusten käsittely
  • näkökulmia tämänhetkiseen elämäntilanteeseen
  • omien rajojen tutkiminen
Kätilön Lempeä Äitiys -tapaamiset

Varaa maksuton tutustumispuhelu

Kun kaipaat lempeää, aitoa kohtaamista ja kuulluksi tulemisen kokemusta olen sinua varten. Autan sinua löytämään voimavaroja arjen jaksamisen ja hyvinvointisi tueksi, jotta sinä ja koko perheesi voitte paremmin.

Halutessasi voit varata ajan ilmaiseen tutustumispuheluun, jossa käymme läpi tilanteesi, toiveesi ja varmistetaan, että olen sopiva terapeutti auttamaan sinua. Tutustumispuhelun voit varata lähettämällä sähköpostia tai Instagramin kautta yksityisviestillä (@lempea.aitiys) tai ottamalla yhteyttä nettisivujeni yhteydenottolomakkeen kautta. (www.lempeaaitiys.fi).