Skip to main content

Yhdessä terapiapalvelut Oy

Käyntiosoite: Yhdessä terapiapalvelut Oy
Ruissalontie 12 C E-rappu 5. krs, 20200 Turku

Toimitila sijaitsee Saippua Centerillä, 5. kerroksessa, esteetön sisäänkäynti hissillä. Huomioithan, että tilaan ei pääse portaita pitkin. Alueelta löytyy runsaasti ilmaisia 3h parkkikiekkopaikkoja.

Ajanvaraus

Voit varata ajan netissä tai suoraan terapeutilta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Pidämme puhelimet äänettömällä vastaanottojen ajan, mutta soitamme takaisin mahdollisimman pian.

Jos joudut perumaan aikasi, niin tee se suoraan terapeutillesi puhelimitse mahdollisimman aikaisin tai viimeistään 48 h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista ajoista varaamme oikeuden veloittaa vastaanoton hinnan. Peruuttamattomista vastaanotoista veloitetaan koko hoidon hinta. Jos sairastut äkillisesti, niin ilmoitathan siitä suoraan terapeutillesi heti kun mahdollista, tällöin käynnin hintaa ei veloiteta sairaslomatodistusta vastaan.

Varaa aika

Tilavuokrat ja tapahtumat

Tiedustelut tiloista, kursseista, koulutuksista, tapahtumista ja yrityksen toiminnasta sekä rekisteriselosteestaMaria Jokelalta, Mirka Katajistolta tai Johanna Tossavaiselta.

LAHJAKSI?

Tilaa lahjakortti sähköpostitse valitsemaltasi ammattilaiselta

Valitse ammattilainen