Psykofyysinen fysioterapia

Kaikessa fysioterapiassa työtä ohjaa psykofyysinen lähestymistapa sillä kehoa ja mieltä ei voi eriyttää, etenkään erilaisten kehollisen kokemusten äärellä. Fysioterapiassa voidaan soveltaa esimerkiksi kehollisia harjoitteita esim. kehotietoisuus- ja liikeharjoitteet, hengitys- ja rentoutumisharjoitteet, jotka auttavat tunnistamaan omia reagointitapoja ja toimintamalleja, ja antavat keinoja esimerkiksi jännittyneisyyden, ahdistuksen tai kiputilojen vähentämiseen ja hallintaan kehon kanssa työskentelyn kautta.

Psykofyysisen fysioterapian lähtökohtana on aina ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen. Psykofyysisen fysioterapia on lähestymistapa, jonka avulla pyritään vahvistamaan sekä tukemaan ihmisen liikkumis- ja toimintakykyä että voimavaroja kokonaisvaltaisesti. Tavoitteena on toimintakyvyn palauttaminen ja lisääminen.

Olet tervetullut vastaanotolleni kaikissa elämän vaiheissa, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tavoitteeni ammattilaisena on luoda sinulle turvallinen tila ja aika keskittyä sinun hyvinvointiin ja sitä lisääviin tekijöihin voimavarasi huomioiden. Fysioterapeuttimme Johanna Tossavainen vastaanottaa myös trauma-, pelko- ja SERI-taustaisia asiakkaita.

Fysioterapia

  • Ensikäynti 75min 105 €
  • Jatkokäynti 60 min  85 €
Varaa aika Johannalle tai Annikalle