Skip to main content

Henkilökunta

Lue lisää meistä klikkaamalla kuvaa!

Maria Jokela

Fysioterapeutti & Yhdessä terapiapalvelut perustaja

Olen Maria, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti. Olen erikoistunut äitien hoitoon raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen. Äitien lisäksi hoidan myös vauvoja ja lapsia. Äitiysfysioterapian ja vauvojen hoidon maailmaan minut on kuljettanut omat haasteeni synnytyksestä palautumisessa sekä vauvavuodessa. Työssäni hyödynnän fysioterapian menetelmien lisäksi faskiakäsittelyä, vyöhyketerapiaa sekä lempeitä osteopaattisia ja kraniosakraalisia tekniikoita. Raskausaikana äidin keho tarvitsee usein hoitoa sekä lempeitä harjoitteita, joiden avulla voit hyvin ja joiden avulla kohtuvauva saa paremman mahdollisuuden optimaaliseen asentoon. Raskausajan ongelmista erilaiset kivut, turvotus, lantionpohjan toimintahäiriöt ja jännittyneisyys, närästys, ummetus ja peräpukamat ovat myös oireita, joita voidaan usein fysioterapian keinoin helpottaa. Ohjaan sinua mielelläni myös synnytyksen lääkkeettömien kivunlievitysmenetelmien, kuten gua sha -kamman ja rebozo-liinan käytössä.

Synnytyksen jälkeisenä aikana autan kehoasi löytämään uuden tasapainon. Monesti äidit hyötyvät terapiasta, jossa autetaan esimerkiksi lantiota, rintakehää ja sisäelimiä löytämään uudelleen tasapaino. Useimmiten tarvitaan myös kehon käsittelyä kotiharjoitteiden lisäksi, jotta kehosi saa mahdollisuuden palautua. Äidin niin toivoessa teen vastaanotolla fysioterapeuttisen sisätutkimuksen ja tarpeen mukaan lantionpohjaa voidaan tutkia myös EMG-laitteella tai kuvantavalla ultraäänilaitteella. Jos tarvitset apua esimerkiksi lantionpohjan kiputiloissa, lantionpohjan löytämisessä, erkauman kuntouttamisessa tai esimerkiksi sektio- tai episiotomia-arven käsittelyssä olet tervetullut vastaanotolleni.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Mirka Katajisto

Fysioterapeutti & Yhdessä terapiapalvelut perustaja

Hei! Olen Mirka, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, pilatesopettaja sekä viittä vaille valmis terveystieteiden maisteri. Olen myös äiti kolmelle lapselle. Koen työni erittäin merkitykselliseksi – unelmatyökseni – jossa saan auttaa tulevia ja nykyisiä äitejä saavuttamaan kivuttoman ja vahvan kehon, jotta liikkuminen ja elämästä nauttiminen onnistuu rajoituksitta. Moni odottaja ja synnyttänyt kärsii nimittäin usein vaivoista, joihin voidaan oikeanlaisella ohjauksella ja hoidolla vaikuttaa.

Autan erityisen mielelläni virtsankarkailusta, laskeumaoireista, vatsalihasten erkaumasta ja keskivartalon heikkoudesta kärsiviä naisia. Missionani on kannustaa naisia hoitamaan itseään enemmän läpi koko elämän ja olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni vaikka synnytyksestäsi olisi useita vuosia tai vaikket olisi synnyttänyt lainkaan.

Fysioterapiassa yhdistän laaja-alaisesti eri keinoja ja ymmärrystä ihmiskehon toiminnallisuudesta (kuten hengityksen ja paineen säätelyn merkityksestä) tavoitteidesi saavuttamiseksi. Käytän keskivartalon ja lantionpohjan tutkimisen sekä harjoittelun suunnittelun apuna reaaliaikaista kuvantavaa ultraäänilaitetta, jonka avulla myös Sinun on helpompi hahmottaa kehosi toimintaa. Lisäksi teen lantionpohjan sisätutkimuksia ja arpien käsittelyä toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Odotusaikana käytettävissäsi on myös erityinen raskaushierontatyyny, jonka avulla kehon tutkiminen ja hoitaminen onnistuu mukavasti vatsamakuullakin.

Vastaanottotyön lisäksi pidän koulutuksia ja ohjaan verkkovalmennuksia odottajille ja synnyttäneille.
Voit tutustua minuun paremmin osoitteessa www.mirkakatajisto.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Mirka Katajisto

Fysioterapeutti
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti
Yhdessä terapiapalvelut perustaja & osakas

040 867 6780
mirka@mirkakatajisto.fi
www.mirkakatajisto.fi
www.onnellinenodotus.fi

→Mirka instagramissa

Johanna Tossavainen

Fysioterapeutti & Yhdessä terapiapalvelut perustaja

Hei! Olen Johanna Tossavainen, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, psykofyysinen fysioterapeutti (erik.) sekä pilatesopettaja ja äitiysliikuntavalmentaja, joka on erikoistunut lantion alueen fysioterapiaan, raskaana olevien ja synnyttäneiden fysioterapiaan, kivunhoitoon ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen sekä TMD-fysioterapiaan.

Olet tervetullut vastaanotolleni kaikissa elämän vaiheissa, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Autan sinua mielelläni muun muassa erilaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden ja kipujen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä esimerkiksi sektio- ja episiotomia-arpien kuin purentalihasten hoitoon ja käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotollani hoidan myös pelko-, trauma- ja SERI-taustaisia asiakkaita.

Fysioterapiassa etenemme yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti. Vastaanotolla keskivartalon ja lantionpohjan tutkimisessa sekä harjoittelun suunnittelun tukena voidaan hyödyntää ultraäänilaitetta. Lantionpohjan sisätutkimus voidaan tehdä asiakkaan toivoessa. Tavoitteeni ammattilaisena on luoda sinulle turvallinen tila ja aika keskittyä sinun hyvinvointiin ja sitä lisääviin tekijöihin voimavarasi huomioiden. Tulethan vastaanotolleni sellaisena kuin olet. Olet tervetullut vastaanotolleni myös purentalihasten käsittelyyn tai rentouttavaan hierontaan. Verkkovalmennuksistani odottaville ja synnyttäneille voit lukea lisää www.mamazen.fi. Lisää minusta voit lukea www.pelvicfysio.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Johanna Tossavainen

Fysioterapeutti
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti
Psykofyysinen fysioterapeutti (erik.)
Pilatesopettaja & äitiys- ja lastenliikuntavalmentaja
Yhdessä terapiapalvelut perustaja & osakas

0458597664
info@pelvicfysio.fi

www.pelvicfysio.fi
www.mamazen.fi

→Johanna Instagramissa
→Johanna Facebookissa
→Johanna Tiktokissa

Iiris Leskinen

Fysioterapeutti

Työssäni nautin erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta ja heidän elämänlaatunsa paranemisesta fysioterapian myötä. Hyviin tuloksiin päästään erilaisten reittien kautta - fysioterapian monimuotoisuus pitääkin työni mielekkäänä sekä innostavana.

Autan erityisesti lantion ja lannerangan oireista kärsiviä (myös raskaana olevia). Oman erikoisosaamiseni ja taustani vuoksi hoidan mielelläni voimistelu- sekä muiden esteettisten lajien harrastajia ja urheilijoita. Vastaanotolleni ovat kuitenkin tervetulleita kaikki tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivät asiakkaat!

Olen työssäni empaattinen ja rauhallinen, mutta tarpeen tullen tsemppaan ja motivoin asiakkaani parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Mielestäni oleellista kuntoutuksessa on myös asiakkaan sitoutuminen sekä ymmärrys siitä, mihin hoidolla ja harjoitteilla pyritään.

Työskentelen aina asiakaslähtöisesti, eli huomioin asiakkaan toiveet ja resurssit ennen kaikkea.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Iiris Leskinen

Fysioterapeutti
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti
Urheilufysioterapeutti

04578374164
fysioiiris@gmail.com

→Iiris instagramissa

Katri Kautto

Fysioterapeutti

Olen Katri, fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti sekä opiskellut myös vauvahierontaa (Baby Balance®). Suurimman osan työurastani olen tehnyt terveyskeskuksen poliklinikalla pääasiassa alle kouluikäisten lasten fysioterapian parissa. Viimeisten vuosien aikana oma kiinnostukseni on ohjannut minua erikoistumaan myös äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan ja työ erityisesti raskaana olevien ja synnyttäneiden kanssa onkin ollut todella antoisaa. Olet tervetullut vastaanotolleni toki myös muissa elämäntilanteissa. Vastaanotollani hyödynnän kuvantavaa ultraäänilaitetta sekä teen lantionpohjan sisätutkimuksia tilanteen ja tarpeen mukaan.

Lisäksi vauvojen ja vahvasti tähän linkittyen myös vanhempien hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Olen saanut tehdä paljon töitä vauvojen parissa ja vauvan motorisen kehityksen ymmärrys ohjaa työtäni pienten kanssa. Vanhempien huomiointi ja ohjaus ovat vauva-asiakkaiden kohdalla merkittävässä roolissa hoidon onnistumisen ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta. Pienikin huoli on tärkeä ottaa vakavasti, jotta koko perhe voisi paremmin. Arviointiin ja ohjaukseen on joskus hyvä liittää myös vauvan kehollisia hoitoja, kuten vauvahierontaa. Työssäni erityisen tärkeänä koen ihmisen aidon kohtaamisen, on kyse sitten lapsesta tai aikuisesta. Autan sinua löytämään keinoja itsestäsi huolehtimiseen juuri sen hetkinen elämäntilanne ja voimavarat huomioiden. Toivottavasti kohdataan, olet tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Jenniina Tulonen

Fysioterapeutti

Olen Jenniina, fysioterapeutti sekä urheiluhieroja, joka on erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Minulla on myös laaja osaaminen tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiasta. Omien raskauksien ja äitiyden myötä kiinnostukseni äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaa kohtaan syveni, ja oli selvää mihin suuntaan lähtisin erikoistumaan.

Autan sinua mielelläni mm. odotusajan kivunhoidossa (esim. liitoskivut), virtsankarkailuoireissa, erkauman kuntoutuksessa sekä arpien hoidossa. Hyödynnän vastaanotollani lantionpohjan ja keskivartalon tutkimisessa sekä harjoittelun suunnittelussa ultraäänilaitetta ja teen lantionpohjan sisätutkimuksia tarpeidesi mukaan.

Työtä tehdessä sekä omaa kehoa kuntouttaessa on ollut ihana huomata, miten välillä pienilläkin asioilla tai muutoksilla pystytään vaikuttamaan mm. alaselkäkipuihin, raskauden aikaisiin kiputiloihin ja synnytyksestä palautumiseen. Mieli ja keho toimivat aina yhdessä. Hoidan sinua kokonaisvaltaisesti sekä raskausaikana että synnytyksen jälkeen, ja huomioin sekä psyykkisen että fyysisen jaksamisesi.

Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu myös ravitsemus ja halutessasi, voimme käydä tähän liittyviä asioita läpi käynnin yhteydessä. Se onkin yksi tärkeä osa-alue, jolla pystytään myöskin tukemaan raskauden aikaista ja synnytyksen jälkeistä hyvinvointia.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni! Olen apunasi kaikissa raskauden aikaisissa sekä synnytyksen jälkeisissä ongelmissa. Voit myös tulla vastaanotolleni ihan vain rentoutumaan. Katsotaan yhdessä, miten saamme sinut parhaaseen mahdolliseen kuntoon.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Jenniina Tulonen

Fysioterapeutti
Äitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti
ja urheiluhieroja

0407668399
jenniinatulonen@gmail.com

→Jenniina instagramissa

Linda Stefanov

Fysioterapeutti

Nautin joka kerta, kun saan tehdä vastaanottotyötä. Saan olla apunasi pienissä arjen oivalluksissa tai isommissa ja pitkäkestoisissa kuntoutusprosesseissa. Fysioterapeutin työ on ollut haaveammattini jo alakoulusta lähtien. Olen onnellinen, kun pääsin opiskelemaan alaa ja saanut olla jo vuosia mukana äitien kuntoutuksen ja hyvinvoinnin parissa.

Mielenkiinnon kohteenani ovat kaikki äidit ja äidiksi tulevat. Keskivartalon kuntoutus ja liikuntaan/urheiluun paluu ovat erityisiä mielenkiinnon kohteina. On mahtava nähdä edistymistä näillä osa-alueilla ja asiakkaan intoa, kun hän pääsee taas tekemään toivomaansa asiaa. Lisäksi hoidan lempeydellä karkailusta ja kivusta kärsiviä naisia. Arpien käsittely ja manuaalinen terapia (hieronta, faskiakäsittely ja triggerpistepainanta) on minulla hyppysissä. Manuaaliset tekniikat valitaan aina asiakkaan ja tilanteen mukaan. Raskauden aikainen fysioterapia ja hieronta ovat myös lähellä sydäntä, on ihana saada olla avuksi olon helpottamisessa tai rentoutumisessa.

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiassa apuvälineinä käytän reaaliaikaista ultraääntä kuvantamiseen sekä TENS- ja EMG biopalaute -laitetta fysioterapian tueksi. Lisäksi teen lantionpohjan sisätutkimuksia tarpeen ja toiveiden mukaan.

Tervetuloa vastaanotolle, jossa kiire ei ole kiirettä!

Tutustu minuun paremmin osoitteessa https://www.aitiysfysioturku.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Linda Stefanov

Fysioterapeutti
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti
koulutettu hieroja, urheiluhieroja sekä vauvahieroja

stefanov.linda@gmail.com
www.aitiysfysioturku.fi

→Linda instagramissa

Annika Jermyn

Fysioterapeutti

Nimeni on Annika Jermyn. Olen fysioterapeutti ja aiemmalta ammatiltani muotoilija. Minulla on kokemusta monelta erikoisalalta, mutta osaamiseni keskiössä on aina kokonaisvaltainen kohtaaminen eli psykofyysinen fysioterapia. Hyödynnän työssäni myös aiempaa osaamistani ja luovuuttani, joten olen oikeastaan designer terapeutti. Olen myös koulutettu Mindfulness ohjaaja sekä Hengityskoulu ohjaaja. Integroin näitä metodeja kaikkeen työhöni, mutta voit myös tulla luokseni opiskelemaan kurssimuotoisesti juurikin näitä tiettyjä taitoja. Jaan kanssasi kaikkea osaamistani, mutta en sanele ohjeita yläpuolelta, vaan kuljen rinnallasi. Autan sinua kohtaamaan haasteesi ja löytämään voimavarasi. Kehitämme yhdessä yksilölliset työkalut sinun arkesi tueksi.

Osaamiseni on monipuolista. Olen työskennellyt myös erikoissairaanhoidossa, joten mikäli sinulla on taustalla esimerkiksi jonkinlainen neuro, reuma, keuhko, sydän tms. diagnoosi, osaan huomioida sairauksien fysiologiset vaikutukset ja tukea toimintakykyäsi olennaisin osin. Mikäli haasteesi liittyvät mielialaan, jaksamiseen tai vireystiloihin jonkin sairauden tai yksinkertaisesti eletyn elämän tuottamana, ymmärrän sujuvasti ja hyödynnän ketterästi kehon ja mielen vuorovaikutusta. Kokonaisvaltaisessa fysioterapiassa ei ole tarpeellista tuijottaa diagnooseja tai rajata tarpeitasi ja toiveitasi minkäänlaiseen laatikkoon. Voit saapua vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet, kokonaisena. Tutustu minuun paremmin osoitteessa www.designtherapy.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Annika Jermyn

Fysioterapeutti
Psykofyysinen fysioterapeutti (erik.)
Hengityskouluohjaaja
Mindfulnessohjaaja

  • Fysioterapia, psykofyysinen fysioterapia, hengitysfysioterapia

0401868281
annikajermyn@gmail.com
www.designtherapy.fi

→Annika instagramissa

Maiju-Liina Ekman

Doula & synnytysvalokuvaaja

Hei, olen Maiju-Liina, olen suurperheen äiti saaristosta ja toimin doulana kätilöavusteisissa kotisynnytyksissä ja TYKS - Majakkasairalaassa. Olen koulutettu valokuvaaja sekä mielenterveys- ja päihdehoitaja. Haluan yhdistää doulauksen ja valokuvauksen yhteen ja näin palvella asiakkaita kaikella osaamisellani. Haluan antaa tukea niin henkisesti, kuin toiminnallisesti opastaen ja tukien. Haluan doulana kannustaa, olla tuki ja erityisesti se ystävä odotusmatkallenne. Haluan tukea kumppania valmistautumaan odotukseen ja tukea myös yhtälailla, kuin synnyttävääkin osapuolta. Haluan antaa kiireettömiä tapaamisia ja luoda turvallisuuden tunnetta ja parempia synnytyskokemuksia.

Tarjoan myös synnytyksen valokuvauspalveluita ilman doulausta, sekä muita kuvauspalveluita. Näistä pääset lukemaan lisää www.tyynikuvadoulaus.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Jenny Ahlqvist

Osteopaatti

Moikka! Olen Jenny, iloinen ja rauhallinen osteopaatti sekä WHO:n imetysohjaaja. Olen jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut manuaalisesta terapiasta, ihmiskehon toiminnasta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, joten osteopatia, jossa nämä kaikki osa-alueet yhdistyvät, on vienyt täysin mukanaan. Osteopaattina haluankin olla mukana edistämässä ja lisäämässä ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Autan sinua mielelläni elämän eri vaiheissa vastaantulevissa kiputiloissa sekä toiminnallisissa vaivoissa ja pyrin yhdessä kanssasi selvittämään tekijät niiden taustalla. Vastaanotolleni voitkin hakeutua esimerkiksi raskausajan vaivojen, selän tai lantion alueen kivun, päänsäryn, stressin tai erilaisten hermo-oireiden vuoksi. Olen myös mielelläni tukemassa perheen pienimpien hyvinvointia vastasyntyneistä lähtien. Osteopaattina olen kuunteleva ja tiedonhaluinen. Pyrin kehittämään omaa osaamistani jatkuvasti, jotta pystyisin auttamaan jokaista asiakastani mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Vastaanotolla haluan kuulla sinun ajatuksiasi sekä toiveitasi, jotta pystymme yhdessä luomaan hyvän ja toimivan hoitosuunnitelman juuri sinua tai teitä varten.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Piia Sipilä

Kätilö, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (2024)

Hei, Olen Piia Sipilä, kätilö, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (2024), ratkaisukeskeinen valmentaja, NLP Master ja Lempeä Äitiys- perustaja. Lempeä Äitiys -tapaamiset on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat tukea, kuuntelijaa ja kannustusta omalla äitiyden matkallasi. Äitien hyvinvointi on minulle sydämen asia ja toivon, että tulet vastaanotolleni matalalla kynnyksellä keskustelemaan kanssani sekä pysähtymään hetkeksi itsesi ja oman äitiytesi äärelle. Vastaanotollani saat turvallisen ja rauhallisen tilan käsitellä omaan äitiyteesi liittyviä ajatuksia, tunteita ja kokemuksia. Tapaamisen aikana voimme keskustella asioista, jotka liittyvät esimerkiksi: omaan äitiyteen, lapsihaaveeseen, odotusaikaan, synnytyskokemukseen tai -pelkoon, keskenmenoon, arjen haasteisiin ja jaksamiseen tai omaan hyvinvointiisi.

Olet tervetullut vastaanotolleni myös, jos haluat vain pysähtyä tämänhetkisen elämäntilanteesi, itsesi ja äitiytesi äärelle ilman suurempia huolenaiheita. Kun kaipaat lempeää, aitoa kohtaamista ja kuulluksi tulemisen kokemusta, olen sinua varten. Autan sinua löytämään voimavaroja hyvinvointisi ja jaksamisesi tueksi, jotta sinä ja koko perheesi
voitte paremmin. Lisää minusta löydät nettisivuiltani: www.lempeaaitiys.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Piia Sipilä

Kätilö
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (2024)
Ratkaisukeskeinen valmentaja
NLP Master

040 533 2939
piiasipila@gmail.com
www.lempeaaitiys.fi

→Piia Instagramissa

Tiina Aatola

Ratkaisukeskeinen taideterapiaohjaaja

Taideterapiassa yhdistyy kaksi lempiasiaani: ihmisten aito kohtaaminen ja luova työskentely. Haluan auttaa asiakasta löytämään omat voimavaransa ja vahvistaa hänen itsetuntoaan. Tahdon tukea ihmisiä elämän solmukohdissa ja ohjata heitä löytämään itse ratkaisut ongelmiin. Minulle tuottaa suurta iloa huomata miten asiakas löytää oman kätketyn potentiaalinsa tai avaimet haasteisiinsa prosessin aikana. Taidetyöskentelyn avulla päästään usein käsiksi asioihin mille ei ole sanoja. Monet asiakkaani ovatkin tulleet etsimään apua taideterapiasta, kun pelkät sanat eivät tunnu riittävän, tai kun asiakkaan sanallinen tai kielellinen ilmaisu on jotenkin rajoittunut.

Olen rauhallinen ja avoin persoona. Kannustan, rohkaisen ja kannattelen. Minulla on jalat vahvasti maassa ja pää mahdollisuuspilvissä. Aistin herkästi ihmisten ja ryhmien energiat. Työskentelyäni ohjaa kunnioitus ihmisiä ja moninaisuutta kohtaan. Minulla on hyvät itsereflektiotaidot ja tarkastelen säännöllisesti työnohjauksessa omaa toimintaani. Olen innokas oppimaan uutta ja kehitänkin itseäni ja työskentelyäni jatkuvasti laadukkaissa koulutuskokonaisuuksissa. Uskon luovuuden olevan välttämätöntä jokaiselle yksilölle. Taide on ihmeitä tekevä voima, joka herättää luovuuden, ilon ja leikin: kipinän meissä jok’ikisessä! Ydinosaamistani on käytännönläheinen ja voimavarakeskeinen keskusteluapu, taideterapeuttinen työskentely, lapset, nuoret ja aikuiset, nepsy, traumatietoisuus, kieli- ja kulttuuritietoisuus. Services also in English or with translator (translator fee will be added). Tutustu minuun paremmin instagramissa @kuvajaisia_taideterapia

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Jaala Peltola

Seksuaaliterapeutti

Olen Jaana Peltola, tuotan seksuaaliterapiaan ja seksuaalineuvontaa erikoistuneita palveluita
yksilöasiakkaille sekä ryhmille. Aloitin seksuaalineuvojan opinnot vuonna 2018 ja olin jo ensimmäisen opiskelupäivän jälkeen varma siitä, että olin löytänyt oman juttuni, jonka parissa haluan jatkossa tehdä töitä. Oman elämän merkitykselliset tapahtumat kuten raskaus, synnytys sekä parisuhteessa ja seksuaalisuudessa tapahtuvat muutokset ovat johdattaneet opiskelemaan ja etenemään työpolulla.

Työurani olen tehnyt eri ikäisten ihmisten auttamisen parissa ja merkitykselliset kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat vetäneet minua puoleensa. Koulutukseltani olen seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja, sosionomi AMK sekä lähihoitaja.

Haluan auttaa asiakkaistani löytämään sellaisen seksuaalisuuden kokemuksen, joka tuntuu juuri siinä elämänvaiheessa riittävän hyvältä, luontevalta sekä turvalliselta. Seksuaalisuus on läpielämän muuttuva ja mukautuva kokonaisuus, johon vaikuttaa kaikki se mitä olemme tai koemme.

Olet tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse muuttaa itsessäsi mitään, riittää kun otat ensimmäisen rohkean askeleen ja lähdet edistämään omaa seksuaalista hyvinvointiasi keskustelun kautta. Voit varata tutustumisajan, jossa keskustelun kautta kartoitamme tilannetta ja sitä, miten voisin parhaiten olla avuksesi.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Jaana Peltola

Seksuaaliterapeutti Seksuaalineuvoja
Sosionomi AMK

0409231819
seksuaalisuus.sanoiksi@gmail.com

 

äitiysjooga_raskausjooga_äiti_vauvajooga_jaana_kokkonen.jpg

Jaana Kokkonen

Joogaohjaaja

Olen Jaana, tasapainoista viiniä rakastava ja luonnosta inspiroituva henkinen valmentaja,
joogaopettaja ja äitien onnellisuus valmentaja. Autan raskaana olevia naisia ja äitejä löytämään tasapainon äitiyden ja oman itsenäisyyden välillä, jotta he tuntevat elävänsä juuri heidän näköistä elämää. Kun sinä voit hyvin, lapsesi voi hyvin.

Haluan auttaa naisia elämään omannäköistä elämää, joten asiakkaakseni sopivat kaikki, jotka uskovat tai haluavat uskoa sen olevan mahdollista mutta eivät itse löydä tietä. Ohjauksessani yhdistyvät jooga ja sen filosofia, henkisen valmennuksen teemat ja vahva oma usko elämän kauneuteen ja hyvyyteen.

Olen iloinen, rehellinen ja lempeä mutta uskallan vaatia, kun on sen aika. Haluan aidosti auttaa ja se näkyy ohjauksessa ja sitoutumisessa jokaiseen asiakkaaseen. Olen myös itse tällä ihmeellisellä oppimisen matkalla ja ohjaajana kävelen viereistä polkua asiakkaan kanssa. Meistä tulee harvoin valmiita mutta vain viisas uskaltaa myöntää sen.

Tutustu minuun paremmin osoitteessa www.yogabyjaanak.com

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Ilmottaudu joogatunneille

Jonna Nykänen

Joogaopettaja

Hei! Olen joogaopettaja (500h), joogaopettajakouluttaja, pilatesohjaaja ja psykofyysinen hengitysohjaaja. Minua kiinnostavat palautumiseen, hermostoon ja hengitykseen liittyvät teemat. Luonnon syklit ja vuodenajat vaikuttavat opetukseeni vahvasti. Lämpimämmän kehosuhteen, itsemyötätunnon ja armollisuuden teemat ovat myös läsnä opetuksessani. Harrastan vesiliikuntaa, lukemista ja elokuvia. Opiskelen myös parhaillaan fysioterapeutiksi.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Lue lisää kursseista

Jonna Nykänen

Joogaopettaja
Joogaopettajakouluttaja
Pilatesohjaaja
Psykofyysinen hengitysohjaaja ja
Fysioterapeutti opiskelija

0405672980
jonnanykanenyoga@gmail.com

→Jonna facebookissa
→Jonna instagramissa

Ninnu Hoo

Sosionomi

Hei upea sinä! Olen Ninnu, sosionomi, tanssiliiketerapia menetelmien ohjaaja, pilates- ja barreohjaaja. Olen myös äiti kolmelle ihanalle pojalle, joista kaksi, esikoinen ja kuopus ovat täällä maanpäällä kanssani ja keskimmäinen lentelee pilvien päällä pienenä enkelinä. Olen myös vaimo, sosiaalialan asiantuntija, tytär ja sisko. Olen titteleiltäni paljon, mutta olen myös paljon enemmän. Rakastan tanssia. Rakastan liikettä. Aistin maailmaa kehollani. Tunnustelen ohikulkevien ihmisten energioita ja havainnoin heidän kehonsa linjauksia. Minua kiehtoo, miten ihmiset asustavat omassa kehossaan. Havainnoin lempeästi maailmaa, luonnon luomaa luonnollista liikettä, ääniä ja muotoja. Tunnen suurta mielenkiintoa syventää ihmisten suhdetta itseensä ja muihin. Vahvan kehollisuuden luokse löysin poikani kuoleman jälkeen. Olen kolmen vuoden aikana itse huomannut kehon ja mielen, liikkeen ja tanssin yhteisvaikutukset hyvinvointiini. Kuinka tanssin ja liikkeen avulla voimme ilmaista tunteitamme, kertoa omaa tarinaamme. Ilman sanoja, oman tarinan kertominen voi olla tunnekokemukseltaan voimaannuttavampaa.

Keho ja mieli viestii erilaisia tunnetiloja voimakkaammin ja lempeämmin liikkeen avulla. Jopa arvostavammin. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa liikkua tai tanssia. Jokaisella on se ominainen tapa näyttää liikkeen avulla omat tunne ja tarina. Välillä on vaikeaa löytää oikeita sanoja kuvaamaan tunnetta tai kertoa ääneen omaa tarinaa. Oma sydämeni tehtävä on tukea sinua kohti lempeää kehosuhdetta. Tuoden sinulle kyvyn kuunnella kehosi viestejä ja olemaan kehollesi armollisempi. Haluan tukea sinua kokemaan sen, mitä itse olen kokenut tanssin ja liikkeen avulla. Rauhaa, tietoisuutta, hyväksyntää ja voimaantumista. Käyttäen työvälineenä omaa kehoa ja mieltä. Tunnetta olla kokonaisuus ja kokonainen. Elossa. Saada mieltä ja kehoa tanssimaan yhdessä.

Ohjauksiani toteutan ryhmässä ja/tai yksityisesti vain sinulle. Jokainen yksilöohjaus suunnitellaan sinun tarpeidesi mukaan. Pystymme havainnoimaan kaikkea liikkeen avulla. Esimerkkeinä suhde omaan kehoon, vuorovaikutus, ihmissuhteet ja tunteet. Työskentelyni pohjautuu vahvasti kehon ja mielen yhteiseen tanssiin, niin tanssiliiketerapiamenetelmissä kuin Pilates ja Barre- ohjauksissa. Ohjauksissani en halua sinun muokkaavan kehoasi, vaan haluan että sinä havainnoit ja luot suhteen omaan kehoosi, mielesi kautta.

”It´s the mind that shapes the body.” -Joseph Pilates

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Lue lisää kursseista

Ninnu Hoo

Sosionomi AMK
Tanssi-ja liiketerapiaohjaaja
Pilates- ja barreohjaaja

0401719919
ninnu.hoo@outlook.com
www.ninnuhoo.fi

→Ninnu instagramissa