Henkilökunta

Lue lisää meistä klikkaamalla kuvaa!

Maria Jokela

Äitiysfysioterapeutti

Olen Maria, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti. Olen erikoistunut äitien hoitoon raskausaikana sekä synnytyksen jälkeisenä aikana, joka jatkuu vaikka lapsesi olisi jo lentänyt pesästä. Olen myös äiti herkälle ja vilkkaalle pojalle, joka on kuljettanut minua kuuntelemaan omaa sydäntäni. Äitiysfysioterapian maailmaan minut kuljetti oma ihana raskausaikani ja rajusta synnytyksestä palautumisen haasteet. Poikani kahden vuoden univaikeudet johdattivat minut vauvojen hoitamisen ihmeelliseen maailmaan. Terapeuttinasi koen, että tärkein ominaisuuteni on oma elämänkokemukseni ja haluni kulkea äidin rinnalla.

Työssäni hyödynnän fysioterapian menetelmien lisäksi faskiakäsittelyä, vyöhyketerapiaa sekä osteopaattisia tekniikoita. Olen täydentänyt fysioterapeutin koulutusta mm. äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian syventävillä koulutuksilla, MyFascia -koulutuksella niin aikuisille kuin lapsillekin, vyöhyketerapian opinnoilla, vauva- ja raskaushieronnan koulutuksilla, EFT-koulutuksella, Spinning Babies -koulutuksella sekä Institute for Birth Healing’in Holistic Treatment of the Postpartum Body -koulutuksella. Täydennän jatkuvasti osaamistani, jotta pystyn auttamaan äitejä ja vauvoja yhä kokonaisvaltaisemmin.

Raskausaikana hoidan kehoasi sekä ohjaan sinulle lempeitä harjoitteita, joiden avulla voit hyvin ja joiden avulla annamme vauvalle paremman mahdollisuuden optimaaliseen asentoon. Raskausajan ongelmista närästys ja turvotus ovat myös oireita, joita voidaan usein kehoa vapauttamalla helpottaa. Ohjaan mielellään myös synnytyksen lääkkeettömien kivunlievitysmenetelmien käytössä, kuten gua sha -kamman, TENS-sähköstimulaation sekä rebozo-liinan käytössä.

Synnytyksen jälkeisenä aikana olen käytössäsi, jos tarvitset apua lantionpohjan löytämiseen, rentouttamiseen tai esimerkiksi sektio- tai episiotomia-arven käsittelyyn. Autan myös kuntouttamaan suorien vatsalihasten erkaumaa. Oli sinulla sitten oireita lantionpohjassa tai vatsan alueella, huomioin sinut kokonaisuutena. Useimmiten tarvitaan myös kehon käsittelyä kotiharjoitteiden lisäksi, jotta kehosi saa mahdollisuuden palautua.

Yhdessä Äitiys- ja perhepalvelut on yksi toteutunut unelmani, ja jos mietit, mitkä tiimimme palveluista voisi sopia teidän tarpeisiinne parhaiten, voit olla minuun yhteydessä. Pyrimme täydentämään toisiamme ja tukemaan perheiden hyvinvointia helposti lähestyttävällä tavalla. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Bettina Lumme

Fysioterapeutti

Olen fysioterapeutti, NLP Master ja lisäkouluttautunut mm. manuaalisiin tekniikoihin sekä enenevissä määrin psykofyysisiin menetelmiin. Oma koulutuspolkuni on muovautunut asiakkaiden tarpeiden tunnistamisen myötä. Kosketus ja kuunteleminen ovat tärkeimmät työvälineeni. Tehtäväni on auttaa asiakkaitani saamaan helpotusta kolotuksiin ja särkyihin, mutta myös ymmärtämään kehoaan ja mieltään entistä paremmin.
Vahvuuteni on ihmisen kohtaaminen kokonaisuutena ja siksi olenkin päätynyt laajentamaan osaamistani hypnoosiin. Tämän miellyttävän ja turvallisen menetelmän avulla ihmisellä on huikeat vaikutusmahdollisuudet itseensä, mm. kipuun, pelkoihin ja voimavaroihin. Toivon voivani auttaa jokaista asiakastani heidän tarvitsemallaan tavalla.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Bettina Lumme

Fysioterapeutti, NLP Master Practitioner, hypnosynnytysvalmentaja (ICH)

Mirka Katajisto

Fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja suuntautunut erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen. Äitiysfysioterapian saralla teen eniten töitä asiakkaiden kanssa, joilla on suorien vatsalihasten erkaumaa sekä lantio- ja rankaperäisiä kiputiloja. Olen perehtynyt myös kaularangan sekä purentaelinten ongelmien kuntoutukseen. Kouluttaudun tänä vuonna lisäksi lantionpohjan fysioterapeutiksi, jotta voisin palvella asiakkaitani entistä kokonaisvaltaisemmin.

Fysioterapeutin työn ohella ohjaan erilaisia liikuntaryhmiä, mm. synnyttäneille naisille suunnattua Keskivartalo kuntoon -ryhmää. Ohjauksessani olen lempeä mutta tarkka, ja painotan oman kehon kuuntelua sekä kunnioittamista. Synnytyksestä toipuminen vie aikaa, ja kokonaisprosessiin vaikuttaa paljolti myös unen ja ravinnon laatu. Kanssani voit aloittaa turvallisesti liikkumisen niin raskausaikana kuin synnytyksen jälkeenkin yksilöllisen ja asiantuntevan valmennuksen avulla. Vastaanotolleni voit tulla myös rentouttavan hieronnan merkeissä.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin miehet kuin naisetkin, ajat perjantaisin sekä sopimuksen mukaan!

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Mirka Katajisto

Fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti

040 867 6780
mirka.katajisto@gmail.com

Päivi Haarte

Ravintoterapeutti

Olen ravintoterapeutti, ravintolakokki ja ravitsemusteknikko. Ruoka on aina ollut tärkeässä osassa elämääni. Ensin kiinnostuin ruoanlaitosta ja työskenneltyäni erilaisissa ravintoloissa kiinnostuin siitä, miten ravinto vaikuttaa meidän terveyteemme. Kiinnostus vei opiskelemaan ravitsemusta ja opiskelin ravintoterapeutiksi. Ravitsemusala on mielenkiintoista ja uutta tietoa tulee koko ajan. Ravitsemus herättää paljon intohimoja; mitä saa syödä ja milloin saa syödä. Itse olen kohtuuden kannattaja – kaikkea saa syödä-ainakin vähän, jos oma keho sitä tarvitsee tai hyväksyy sen. Mielestäni on tärkeää löytää tasapaino nykyisessä kiireisessä elämässä: oma, terveyttä ylläpitävä ja edistävä tapa syödä, liikkua ja rentoutua. Niin että omassa kehossa on hyvä olla.

Haluan auttaa sinua ja perhettäsi voimaan hyvin, ei ole niin pientä tai suurta ongelmaa, ettei kannattaisi pyytää apua. Perheen ruokavalion tulisi olla laadukasta ja monipuolista ravintoa herkkuja unohtamatta. Pyrkimys hyvään oloon ja rento asenne syömiseen antavat hyvän pohjan muutoksille. Lisäämällä hyviä valintoja jää vähemmän tilaa huonoille valinnoille. Joskus pienikin muutos voi johtaa suureen tulokseen.

Jokainen äiti, lapsi ja perhe ovat ainutlaatuisia!

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Päivi Haarte

Ravintoterapeutti

0400 918 885
info@phbalanssi.fi
phbalanssi.fi

Jenni Heikkilä

Kätilö-terveydenhoitaja

Hei! Olen kätilö, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja sekä imetysohjaaja. Päivätyöni on äitiys- ja lastenneuvolassa, tällä hetkellä olen kuitenkin hoitovapaalla; kotona minut pitää kiireisenä kaksi touhukasta tyttöä. Olen onnekkaassa asemassa, sillä saan tehdä unelmatyötäni. Haaveilin terveydenhoitajan työstä lastenneuvolassa, mutta opintojen edetessä tajusin pian kuinka kiinnostavaa ja ihmeellistä myös raskausaika ja vauvan syntymä ovatkaan ja halusin oppia lisää. Niinpä valmistumisen jälkeen opiskelin myös kätilöksi ja hyvä niin! Neuvolatyössä saan kulkea perheiden rinnalla eri elämänvaiheissa ja olla tukena heille raskausaikana ja vauvan syntymän jälkeen, taaperosta leikki-ikään. Neuvolatyön lisäksi minulla on työkokemusta prenataaliselta synnytysvuodeosastolta, jossa esimerkiksi käynnistetään synnytyksiä ja hoidetaan erilaisia raskausajan ongelmatilanteita.

Olen käynyt koulutuksia vesisynnytyksestä ja Gua Sha- hieronnasta (Gua Shaa käytetään esimerkiksi synnytyskipujen hoidossa) sekä synnytyskokemuksen ja synnytyspelon käsittelystä. Jokaisella naisella ja perheellä on oikeus saada turvallisuuden tunne, hyvää oloa ja luottamusta omaan kehoon raskausaikana, synnytyksessä sekä vauva-arjessa. Haluan tukea saavuttamaan näitä, perheen haluamalla tavalla. Autan esimerkiksi synnytykseen valmistautumisessa, synnytykseen liittyvän jännityksen ja pelon kohtaamisessa (ensi- ja uudelleensynnyttäjät) sekä ohjaan imetysongelmissa ja käytännön vauva-arjen haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Synnytysvalmennus (yksilö- ja ryhmä), synnytyssuunitelma, synnytyspelkokeskustelu, imetysohjaus, vauvan hoitoon liittyvä ohjaus.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Jenni Heikkilä

Kätilö-terveydenhoitaja

  • Vastaanotto sopimuksen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin

040 8413 923
jennimari.heikkila@gmail.com
Jenni Facebookissa »

Jouko Mikkola

Koulutettu hieroja, Senso Reflex Expert, Mentaalivalmentaja ja Hypnologi

Hei! Olen valmentanut ihmisiä, urheilijoita ja liikkujia vuodesta 2002 lähtien. Olen koulutukseltani urheiluhieroja, joka on erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Olen erikoistunut myös hermoston toiminnan kehittämiseen, kehitysheijasteiden sammuttamiseen sekä havaintokyvyn kehittämiseen. Monesti selittämättömät kehonkireydet voivat johtua päälle jääneistä primitiivireflekseistä. Olen myös koulutukseltani mentaalivalmentaja SHL, joten mikäli tarvitset työkaluja henkiseen jaksamiseen ja tai mentaalisten taitojen kehittämiseen niin olen käytettävissä. Työkaluinani toimivat toiminnallinen neurotiede, rentoutusvalmennus sekä hypnoosi.

Yhdessä Äitiys- ja perhepalveluissa teen yksilöllistä hierontaa ja nivelten mobilisaatiota, kehitysheijasteiden kartoitusta ja hoitoa, mentaalivalmennusta sekä hypnoosia, jotta SINÄ olisit PAREMPI SINÄ! Lasten kanssa työskentely tulee minulta luonnostaan, joten myös lapset ovat tervetulleita vastaanotolleni.

Tervetuloa!

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Jouko Mikkola

Koulutettu Hieroja, Senso Reflex Expert, Mentaalivalmentaja ja Hypnologi 

Samantha Leckie

MSc, BSc, Chiropractor

Hi I am an English chiropractor that has recently moved to Finland. Olen erikoistunut vauvojen ja lapsien sekä raskaana olevien hoitoon. Sydäntäni lähellä on työskentely yhdessä perheen, ja erityisesti äitien ja vauvojen kanssa. Tavoitteenani on auttaa äitejä tukemalla heitä koko raskauden ajan, lievittämällä kipua ja epämukavuutta sekä auttamalla heitä valmistautumaan synnytykseen. Syntymän jälkeen äitiyskiropraktiikalla voin auttaa esimerkiksi vauvojen imetys- ja uniongelmissa. Happy babies make happy mums!

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Samantha Leckie

MSc, BSc, Chiropractor

040 6822 195
aitiyskiropraktiikka@gmail.com
www.äitiyskiropraktiikka.com