Skip to main content

Henkilökunta

Lue lisää meistä klikkaamalla kuvaa!

Maria Jokela

Fysioterapeutti & Yhdessä terapiapalvelut perustaja

Olen Maria, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti. Olen erikoistunut äitien hoitoon raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen. Äitien lisäksi hoidan myös vauvoja ja lapsia. Äitiysfysioterapian ja vauvojen hoidon maailmaan minut on kuljettanut omat haasteeni synnytyksestä palautumisessa sekä vauvavuodessa. Työssäni hyödynnän fysioterapian menetelmien lisäksi faskiakäsittelyä, vyöhyketerapiaa sekä lempeitä osteopaattisia ja kraniosakraalisia tekniikoita. Raskausaikana äidin keho tarvitsee usein hoitoa sekä lempeitä harjoitteita, joiden avulla voit hyvin ja joiden avulla kohtuvauva saa paremman mahdollisuuden optimaaliseen asentoon. Raskausajan ongelmista erilaiset kivut, turvotus, lantionpohjan toimintahäiriöt ja jännittyneisyys, närästys, ummetus ja peräpukamat ovat myös oireita, joita voidaan usein fysioterapian keinoin helpottaa. Ohjaan sinua mielelläni myös synnytyksen lääkkeettömien kivunlievitysmenetelmien, kuten gua sha -kamman ja rebozo-liinan käytössä.

Synnytyksen jälkeisenä aikana autan kehoasi löytämään uuden tasapainon. Monesti äidit hyötyvät terapiasta, jossa autetaan esimerkiksi lantiota, rintakehää ja sisäelimiä löytämään uudelleen tasapaino. Useimmiten tarvitaan myös kehon käsittelyä kotiharjoitteiden lisäksi, jotta kehosi saa mahdollisuuden palautua. Äidin niin toivoessa teen vastaanotolla fysioterapeuttisen sisätutkimuksen ja tarpeen mukaan lantionpohjaa voidaan tutkia myös EMG-laitteella tai kuvantavalla ultraäänilaitteella. Jos tarvitset apua esimerkiksi lantionpohjan kiputiloissa, lantionpohjan löytämisessä, erkauman kuntouttamisessa tai esimerkiksi sektio- tai episiotomia-arven käsittelyssä olet tervetullut vastaanotolleni.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Mirka Katajisto

Fysioterapeutti & Yhdessä terapiapalvelut perustaja

Hei! Olen Mirka, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, pilatesopettaja sekä viittä vaille valmis terveystieteiden maisteri. Olen myös äiti kolmelle lapselle. Koen työni erittäin merkitykselliseksi – unelmatyökseni – jossa saan auttaa tulevia ja nykyisiä äitejä saavuttamaan kivuttoman ja vahvan kehon, jotta liikkuminen ja elämästä nauttiminen onnistuu rajoituksitta. Moni odottaja ja synnyttänyt kärsii nimittäin usein vaivoista, joihin voidaan oikeanlaisella ohjauksella ja hoidolla vaikuttaa.

Autan erityisen mielelläni virtsankarkailusta, laskeumaoireista, vatsalihasten erkaumasta ja keskivartalon heikkoudesta kärsiviä naisia. Missionani on kannustaa naisia hoitamaan itseään enemmän läpi koko elämän ja olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni vaikka synnytyksestäsi olisi useita vuosia tai vaikket olisi synnyttänyt lainkaan.

Fysioterapiassa yhdistän laaja-alaisesti eri keinoja ja ymmärrystä ihmiskehon toiminnallisuudesta (kuten hengityksen ja paineen säätelyn merkityksestä) tavoitteidesi saavuttamiseksi. Käytän keskivartalon ja lantionpohjan tutkimisen sekä harjoittelun suunnittelun apuna reaaliaikaista kuvantavaa ultraäänilaitetta, jonka avulla myös Sinun on helpompi hahmottaa kehosi toimintaa. Lisäksi teen lantionpohjan sisätutkimuksia ja arpien käsittelyä toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Odotusaikana käytettävissäsi on myös erityinen raskaushierontatyyny, jonka avulla kehon tutkiminen ja hoitaminen onnistuu mukavasti vatsamakuullakin.

Vastaanottotyön lisäksi pidän koulutuksia ja ohjaan verkkovalmennuksia odottajille ja synnyttäneille.
Voit tutustua minuun paremmin osoitteessa www.mirkakatajisto.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Johanna Tossavainen

Fysioterapeutti & Yhdessä terapiapalvelut perustaja

Hei! Olen Johanna Tossavainen, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, psykofyysinen fysioterapeutti (erik.) sekä pilatesopettaja ja äitiysliikuntavalmentaja, joka on erikoistunut lantion alueen fysioterapiaan, raskaana olevien ja synnyttäneiden fysioterapiaan, kivunhoitoon ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen sekä TMD-fysioterapiaan.

Olet tervetullut vastaanotolleni kaikissa elämän vaiheissa, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Autan sinua mielelläni muun muassa erilaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden ja kipujen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä esimerkiksi sektio- ja episiotomia-arpien kuin purentalihasten hoitoon ja käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotollani hoidan myös pelko-, trauma- ja SERI-taustaisia asiakkaita.

Fysioterapiassa etenemme yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti. Vastaanotolla keskivartalon ja lantionpohjan tutkimisessa sekä harjoittelun suunnittelun tukena voidaan hyödyntää ultraäänilaitetta. Lantionpohjan sisätutkimus voidaan tehdä asiakkaan toivoessa. Tavoitteeni ammattilaisena on luoda sinulle turvallinen tila ja aika keskittyä sinun hyvinvointiin ja sitä lisääviin tekijöihin voimavarasi huomioiden. Tulethan vastaanotolleni sellaisena kuin olet. Olet tervetullut vastaanotolleni myös purentalihasten käsittelyyn tai rentouttavaan hierontaan. Verkkovalmennuksistani odottaville ja synnyttäneille voit lukea lisää www.mamazen.fi. Lisää minusta voit lukea www.pelvicfysio.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Iiris Leskinen

Fysioterapeutti

Työssäni nautin erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta ja heidän elämänlaatunsa paranemisesta fysioterapian myötä. Hyviin tuloksiin päästään erilaisten reittien kautta - fysioterapian monimuotoisuus pitääkin työni mielekkäänä sekä innostavana.

Autan erityisesti lantion ja lannerangan oireista kärsiviä (myös raskaana olevia). Oman erikoisosaamiseni ja taustani vuoksi hoidan mielelläni voimistelu- sekä muiden esteettisten lajien harrastajia ja urheilijoita. Vastaanotolleni ovat kuitenkin tervetulleita kaikki tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivät asiakkaat!

Olen työssäni empaattinen ja rauhallinen, mutta tarpeen tullen tsemppaan ja motivoin asiakkaani parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Mielestäni oleellista kuntoutuksessa on myös asiakkaan sitoutuminen sekä ymmärrys siitä, mihin hoidolla ja harjoitteilla pyritään.

Työskentelen aina asiakaslähtöisesti, eli huomioin asiakkaan toiveet ja resurssit ennen kaikkea.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Katri Kautto

Fysioterapeutti

Olen Katri, fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti sekä opiskellut myös vauvahierontaa (Baby Balance®). Suurimman osan työurastani olen tehnyt terveyskeskuksen poliklinikalla pääasiassa alle kouluikäisten lasten fysioterapian parissa. Viimeisten vuosien aikana oma kiinnostukseni on ohjannut minua erikoistumaan myös äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan ja työ erityisesti raskaana olevien ja synnyttäneiden kanssa onkin ollut todella antoisaa. Olet tervetullut vastaanotolleni toki myös muissa elämäntilanteissa. Vastaanotollani hyödynnän kuvantavaa ultraäänilaitetta sekä teen lantionpohjan sisätutkimuksia tilanteen ja tarpeen mukaan.

Lisäksi vauvojen ja vahvasti tähän linkittyen myös vanhempien hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Olen saanut tehdä paljon töitä vauvojen parissa ja vauvan motorisen kehityksen ymmärrys ohjaa työtäni pienten kanssa. Vanhempien huomiointi ja ohjaus ovat vauva-asiakkaiden kohdalla merkittävässä roolissa hoidon onnistumisen ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta. Pienikin huoli on tärkeä ottaa vakavasti, jotta koko perhe voisi paremmin. Arviointiin ja ohjaukseen on joskus hyvä liittää myös vauvan kehollisia hoitoja, kuten vauvahierontaa. Työssäni erityisen tärkeänä koen ihmisen aidon kohtaamisen, on kyse sitten lapsesta tai aikuisesta. Autan sinua löytämään keinoja itsestäsi huolehtimiseen juuri sen hetkinen elämäntilanne ja voimavarat huomioiden. Toivottavasti kohdataan, olet tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Katri Kautto

Fysioterapeutti
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti
NDT/Bobath -terapeutti ja vauvahieroja

Services also in English

0503002308
katrikautto@outlook.com

→Katri instagramissa

Jenniina Tulonen

Fysioterapeutti

Olen Jenniina, fysioterapeutti sekä urheiluhieroja, joka on erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Minulla on myös laaja osaaminen tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiasta. Omien raskauksien ja äitiyden myötä kiinnostukseni äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaa kohtaan syveni, ja oli selvää mihin suuntaan lähtisin erikoistumaan.

Autan sinua mielelläni mm. odotusajan kivunhoidossa (esim. liitoskivut), virtsankarkailuoireissa, erkauman kuntoutuksessa sekä arpien hoidossa. Hyödynnän vastaanotollani lantionpohjan ja keskivartalon tutkimisessa sekä harjoittelun suunnittelussa ultraäänilaitetta ja teen lantionpohjan sisätutkimuksia tarpeidesi mukaan.

Työtä tehdessä sekä omaa kehoa kuntouttaessa on ollut ihana huomata, miten välillä pienilläkin asioilla tai muutoksilla pystytään vaikuttamaan mm. alaselkäkipuihin, raskauden aikaisiin kiputiloihin ja synnytyksestä palautumiseen. Mieli ja keho toimivat aina yhdessä. Hoidan sinua kokonaisvaltaisesti sekä raskausaikana että synnytyksen jälkeen, ja huomioin sekä psyykkisen että fyysisen jaksamisesi.

Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu myös ravitsemus ja halutessasi, voimme käydä tähän liittyviä asioita läpi käynnin yhteydessä. Se onkin yksi tärkeä osa-alue, jolla pystytään myöskin tukemaan raskauden aikaista ja synnytyksen jälkeistä hyvinvointia.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni! Olen apunasi kaikissa raskauden aikaisissa sekä synnytyksen jälkeisissä ongelmissa. Voit myös tulla vastaanotolleni ihan vain rentoutumaan. Katsotaan yhdessä, miten saamme sinut parhaaseen mahdolliseen kuntoon.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Linda Stefanov

Fysioterapeutti

Nautin joka kerta, kun saan tehdä vastaanottotyötä. Saan olla apunasi pienissä arjen oivalluksissa tai isommissa ja pitkäkestoisissa kuntoutusprosesseissa. Fysioterapeutin työ on ollut haaveammattini jo alakoulusta lähtien. Olen onnellinen, kun pääsin opiskelemaan alaa ja saanut olla jo vuosia mukana äitien kuntoutuksen ja hyvinvoinnin parissa.

Mielenkiinnon kohteenani ovat kaikki äidit ja äidiksi tulevat. Keskivartalon kuntoutus ja liikuntaan/urheiluun paluu ovat erityisiä mielenkiinnon kohteina. On mahtava nähdä edistymistä näillä osa-alueilla ja asiakkaan intoa, kun hän pääsee taas tekemään toivomaansa asiaa. Lisäksi hoidan lempeydellä karkailusta ja kivusta kärsiviä naisia. Arpien käsittely ja manuaalinen terapia (hieronta, faskiakäsittely ja triggerpistepainanta) on minulla hyppysissä. Manuaaliset tekniikat valitaan aina asiakkaan ja tilanteen mukaan. Raskauden aikainen fysioterapia ja hieronta ovat myös lähellä sydäntä, on ihana saada olla avuksi olon helpottamisessa tai rentoutumisessa.

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiassa apuvälineinä käytän reaaliaikaista ultraääntä kuvantamiseen sekä TENS- ja EMG biopalaute -laitetta fysioterapian tueksi. Lisäksi teen lantionpohjan sisätutkimuksia tarpeen ja toiveiden mukaan.

Tervetuloa vastaanotolle, jossa kiire ei ole kiirettä!

Tutustu minuun paremmin osoitteessa https://www.aitiysfysioturku.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Linda Stefanov

Fysioterapeutti
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti
koulutettu hieroja, urheiluhieroja sekä vauvahieroja

Services also in English

stefanov.linda@gmail.com
www.aitiysfysioturku.fi

→Linda instagramissa

fysioterapeutti_psykoterapeutti_turku_akupunkio_uniterapia_lyhytterapia_annina_noko

Annina Noko

Fysioterapeutti & Psykoterapeuttikoulutettava

Olen Annina Noko. Koulutukseltani olen fysioterapeutti, akupunktioterapeutti, unettomuusterapeutti, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutettava. Lähestyn ihmistä vahvasti kokonaisuutena sekä huomioin kehon ja mielen yhteyden. Olen ensisijaisesti ihminen ihmiselle ja sen jälkeen asiantuntija. Tärkein roolini on kuitenkin olla äiti 4 ihanalle lapselleni.

Minua on aina kiinnostanut ihminen kokonaisuudessaan. Jo 5-vuotiaana katsoin lumoissani valkohapsisen partaveikon tietämystä ja osaamista ihmisestä Albert Barill'en ohjaamassa Olipa kerran elämä-sarjassa. Siitä syttyi tiedonjano oppia ihmisestä lisää niin kehollisuudesta kuin ihmisen mielestä. Sillä polulla olen edelleenkin ja syvennän osaamistani koko ajan kouluttautumalla ja oppimalla ihmisestä uutta.

Kehollisuuden myötä olen kokenut tärkeäksi myös mielen hyvinvoinnin ja se johdatti minut kouluttautumaan lyhytterapeutiksi ja nyt kohti psykoterapeutin asiantuntijuutta. Unettomuusterapeutin opinnot syventävät osaamistani auttamaan sinua palautumaan paremmin sekä akupunktion avulla pystyn lähestymään terveyttäsi ja hyvinvointiasi tasapainottaen hyvin laajasti. Hoidan vastaanotollani myös pelko-, trauma- ja SERI taustaisia. Hoidan myös syöpäpotilaiden kuntoutusta sekä olen omalta osaamiseltani mahdollistamassa myös inhimillisen saattohoidon.

Terapeuttina kuljen rinnallasi myötätuntoisesti ja luomalla turvaa. Ratkaisukeskeisenä terapeuttina pyrin löytämään yhdessä asiakkaan kanssa keinot tilanteeseen kohti huomista oli se sitten kehollisuuden tai mielen kautta tai tarve pysähtyä rentoutumiselle arjen kiireestä. Etenemme sinun voimavarojesi mukaan. Astu peremmälle ja lähdetään yhdessä tutkimaan, ihmettelemään ja ennen kaikkea pysähtymään elämäsi äärelle olet sitten minkäikäinen tahansa juuri tuollaisena kuin olet. Tervetuloa!

Lisää voit lukea minusta www.nokoterapiapalvelut.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika
osteopaatti-iida-salo

Iida Salo

Osteopaatti

Hei! Olen osteopaatti Iida ja olen työskennellyt tässä työssä vuodesta 2017. Urani terveydenhuollossa alkoi vuonna 2008 hoitajan sijaisuuksia tehden. Aiemmalta koulutukseltani olen mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistunut lähihoitaja. Nykyisessä työssäni yhdistän mielenterveystyön osaamiseni osteopaatin työhön. Mielenterveystyön lisäksi olen erikoistunut pitkittyneen kivun hoitoon ja
kuntoutumiseen.

Osaamiseeni kuuluu erityisesti eri vähemmistöihin kuuluvien kohtaaminen ja neuromoninaisuuden huomioiminen vastaanotolla. Pääsääntöisesti aikuisasiakkaani ovat pitkittyneistä, monisyisistä ongelmista ja oireista kärsiviä. Pitkittyneet kivut, uupumus, stressi ja ylivirittyneisyys, masennus- ja ahdistusoireet sekä näihin liittyvät erilaiset keholliset vaivat ovat päivittäin esillä vastaanotollani.

Pienten vauvojen kanssa vastaanotolleni saavutaan usein kehollisen toispuoleisuuden, kipujen, vatsavaivojen, refluksin tai univaikeuksien kanssa. Isompien lasten kanssa niin ikään keholliset kireydet ja kivut ovat tavallinen syy hakeutua luokseni. Monilla on lisäksi käytökseen tai neuromoninaisuuteen liittyviä haasteita mihin vanhemmat toivovat rentouttavasta käsittelystä apua.

Olen terapeuttina välitön, lempeä ja suora huumoria unohtamatta. Kohtaaminen ja
kuunteleminen sekä turvallisen ympäristön ylläpitäminen ovat minulle tärkeitä.
Tutustu minuun paremmin osoitteessa https://www.osteopatiaiidasalo.fi/

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Jenny Ahlqvist

Osteopaatti

Moikka! Olen Jenny, iloinen ja rauhallinen osteopaatti sekä WHO:n imetysohjaaja. Olen jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut manuaalisesta terapiasta, ihmiskehon toiminnasta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, joten osteopatia, jossa nämä kaikki osa-alueet yhdistyvät, on vienyt täysin mukanaan. Osteopaattina haluankin olla mukana edistämässä ja lisäämässä ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Autan sinua mielelläni elämän eri vaiheissa vastaantulevissa kiputiloissa sekä toiminnallisissa vaivoissa ja pyrin yhdessä kanssasi selvittämään tekijät niiden taustalla. Vastaanotolleni voitkin hakeutua esimerkiksi raskausajan vaivojen, selän tai lantion alueen kivun, päänsäryn, stressin tai erilaisten hermo-oireiden vuoksi. Olen myös mielelläni tukemassa perheen pienimpien hyvinvointia vastasyntyneistä lähtien. Osteopaattina olen kuunteleva ja tiedonhaluinen. Pyrin kehittämään omaa osaamistani jatkuvasti, jotta pystyisin auttamaan jokaista asiakastani mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Vastaanotolla haluan kuulla sinun ajatuksiasi sekä toiveitasi, jotta pystymme yhdessä luomaan hyvän ja toimivan hoitosuunnitelman juuri sinua tai teitä varten.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Piia Sipilä

Kätilö, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (2024)

Hei, Olen Piia Sipilä, kätilö, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (2024), ratkaisukeskeinen valmentaja, NLP Master ja Lempeä Äitiys- perustaja. Lempeä Äitiys -tapaamiset on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat tukea, kuuntelijaa ja kannustusta omalla äitiyden matkallasi. Äitien hyvinvointi on minulle sydämen asia ja toivon, että tulet vastaanotolleni matalalla kynnyksellä keskustelemaan kanssani sekä pysähtymään hetkeksi itsesi ja oman äitiytesi äärelle. Vastaanotollani saat turvallisen ja rauhallisen tilan käsitellä omaan äitiyteesi liittyviä ajatuksia, tunteita ja kokemuksia. Tapaamisen aikana voimme keskustella asioista, jotka liittyvät esimerkiksi: omaan äitiyteen, lapsihaaveeseen, odotusaikaan, synnytyskokemukseen tai -pelkoon, keskenmenoon, arjen haasteisiin ja jaksamiseen tai omaan hyvinvointiisi.

Olet tervetullut vastaanotolleni myös, jos haluat vain pysähtyä tämänhetkisen elämäntilanteesi, itsesi ja äitiytesi äärelle ilman suurempia huolenaiheita. Kun kaipaat lempeää, aitoa kohtaamista ja kuulluksi tulemisen kokemusta, olen sinua varten. Autan sinua löytämään voimavaroja hyvinvointisi ja jaksamisesi tueksi, jotta sinä ja koko perheesi
voitte paremmin. Lisää minusta löydät nettisivuiltani: www.lempeaaitiys.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Piia Sipilä

Kätilö
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (2024)
Ratkaisukeskeinen valmentaja
NLP Master

040 533 2939
piiasipila@gmail.com
www.lempeaaitiys.fi

→Piia Instagramissa

Tiina Aatola

Ratkaisukeskeinen taideterapiaohjaaja

Taideterapiassa yhdistyy kaksi lempiasiaani: ihmisten aito kohtaaminen ja luova työskentely. Haluan auttaa asiakasta löytämään omat voimavaransa ja vahvistaa hänen itsetuntoaan. Tahdon tukea ihmisiä elämän solmukohdissa ja ohjata heitä löytämään itse ratkaisut ongelmiin. Minulle tuottaa suurta iloa huomata miten asiakas löytää oman kätketyn potentiaalinsa tai avaimet haasteisiinsa prosessin aikana. Taidetyöskentelyn avulla päästään usein käsiksi asioihin mille ei ole sanoja. Monet asiakkaani ovatkin tulleet etsimään apua taideterapiasta, kun pelkät sanat eivät tunnu riittävän, tai kun asiakkaan sanallinen tai kielellinen ilmaisu on jotenkin rajoittunut.

Olen rauhallinen ja avoin persoona. Kannustan, rohkaisen ja kannattelen. Minulla on jalat vahvasti maassa ja pää mahdollisuuspilvissä. Aistin herkästi ihmisten ja ryhmien energiat. Työskentelyäni ohjaa kunnioitus ihmisiä ja moninaisuutta kohtaan. Minulla on hyvät itsereflektiotaidot ja tarkastelen säännöllisesti työnohjauksessa omaa toimintaani. Olen innokas oppimaan uutta ja kehitänkin itseäni ja työskentelyäni jatkuvasti laadukkaissa koulutuskokonaisuuksissa. Uskon luovuuden olevan välttämätöntä jokaiselle yksilölle. Taide on ihmeitä tekevä voima, joka herättää luovuuden, ilon ja leikin: kipinän meissä jok’ikisessä! Ydinosaamistani on käytännönläheinen ja voimavarakeskeinen keskusteluapu, taideterapeuttinen työskentely, lapset, nuoret ja aikuiset, nepsy, traumatietoisuus, kieli- ja kulttuuritietoisuus. Services also in English or with translator (translator fee will be added). Tutustu minuun paremmin instagramissa @kuvajaisia_taideterapia

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Tiina Aatola

Ratkaisukeskeinen taideterapiaohjaaja
Kasvatustieteen maisteri

Services also in English

0407323386
kuvajaisiataideterapia@gmail.com

→Tiina instagramissa

Jaala Peltola

Seksuaaliterapeutti

Olen Jaana Peltola, tuotan seksuaaliterapiaan ja seksuaalineuvontaa erikoistuneita palveluita
yksilöasiakkaille sekä ryhmille. Aloitin seksuaalineuvojan opinnot vuonna 2018 ja olin jo ensimmäisen opiskelupäivän jälkeen varma siitä, että olin löytänyt oman juttuni, jonka parissa haluan jatkossa tehdä töitä. Oman elämän merkitykselliset tapahtumat kuten raskaus, synnytys sekä parisuhteessa ja seksuaalisuudessa tapahtuvat muutokset ovat johdattaneet opiskelemaan ja etenemään työpolulla.

Työurani olen tehnyt eri ikäisten ihmisten auttamisen parissa ja merkitykselliset kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat vetäneet minua puoleensa. Koulutukseltani olen seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja, sosionomi AMK sekä lähihoitaja.

Haluan auttaa asiakkaistani löytämään sellaisen seksuaalisuuden kokemuksen, joka tuntuu juuri siinä elämänvaiheessa riittävän hyvältä, luontevalta sekä turvalliselta. Seksuaalisuus on läpielämän muuttuva ja mukautuva kokonaisuus, johon vaikuttaa kaikki se mitä olemme tai koemme.

Olet tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse muuttaa itsessäsi mitään, riittää kun otat ensimmäisen rohkean askeleen ja lähdet edistämään omaa seksuaalista hyvinvointiasi keskustelun kautta. Voit varata tutustumisajan, jossa keskustelun kautta kartoitamme tilannetta ja sitä, miten voisin parhaiten olla avuksesi.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Varaa aika

Jaana Peltola

Seksuaaliterapeutti Seksuaalineuvoja
Sosionomi AMK

0409231819
seksuaalisuus.sanoiksi@gmail.com

äitiysjooga_raskausjooga_äiti_vauvajooga_jaana_kokkonen.jpg

Jaana Kokkonen

Joogaohjaaja

Olen Jaana, tasapainoista viiniä rakastava ja luonnosta inspiroituva henkinen valmentaja,
joogaopettaja ja äitien onnellisuus valmentaja. Autan raskaana olevia naisia ja äitejä löytämään tasapainon äitiyden ja oman itsenäisyyden välillä, jotta he tuntevat elävänsä juuri heidän näköistä elämää. Kun sinä voit hyvin, lapsesi voi hyvin.

Haluan auttaa naisia elämään omannäköistä elämää, joten asiakkaakseni sopivat kaikki, jotka uskovat tai haluavat uskoa sen olevan mahdollista mutta eivät itse löydä tietä. Ohjauksessani yhdistyvät jooga ja sen filosofia, henkisen valmennuksen teemat ja vahva oma usko elämän kauneuteen ja hyvyyteen.

Olen iloinen, rehellinen ja lempeä mutta uskallan vaatia, kun on sen aika. Haluan aidosti auttaa ja se näkyy ohjauksessa ja sitoutumisessa jokaiseen asiakkaaseen. Olen myös itse tällä ihmeellisellä oppimisen matkalla ja ohjaajana kävelen viereistä polkua asiakkaan kanssa. Meistä tulee harvoin valmiita mutta vain viisas uskaltaa myöntää sen.

Tutustu minuun paremmin osoitteessa www.yogabyjaanak.com

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Ilmottaudu joogatunneille

Jonna Nykänen

Joogaopettaja

Hei! Olen joogaopettaja (500h), joogaopettajakouluttaja, pilatesohjaaja ja psykofyysinen hengitysohjaaja. Minua kiinnostavat palautumiseen, hermostoon ja hengitykseen liittyvät teemat. Luonnon syklit ja vuodenajat vaikuttavat opetukseeni vahvasti. Lämpimämmän kehosuhteen, itsemyötätunnon ja armollisuuden teemat ovat myös läsnä opetuksessani. Harrastan vesiliikuntaa, lukemista ja elokuvia. Opiskelen myös parhaillaan fysioterapeutiksi.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Lue lisää kursseista

Jonna Nykänen

Joogaopettaja
Joogaopettajakouluttaja
Pilatesohjaaja
Psykofyysinen hengitysohjaaja
Fysioterapeutti opiskelija

0405672980
jonnanykanenyoga@gmail.com

→Jonna facebookissa
→Jonna instagramissa

Roosan_kuva_lastenluovatanssi_kukaminaolen_kehollinen_ja_liikkeellinen_tutkimusmatka_tanssijaliiketerapia.jpg

Roosa Kanerva

Tanssi- ja liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja

Hei, olen Roosa! Elämää sen kaikkine ihmeineen ja olentoineen kunnioittava ihmettelijä. Minulla on kolme lasta. Keskimmäinen poikani on kehitysvammainen ja nuorimmaisella on diabetes, joten erilaisuus ja erityisyys ovat lähellä sydäntäni luonnon, eläinten ja liikkeen lisäksi.

Luovaa liikettä ja tanssia olen itse käyttänyt vaikeiden tunteiden läpi käymiseen ja niiden tutkimiseen. Syvärentoutusten kautta olen saanut kokemuksia turvasta ja kannattelusta, sekä laajennettua tietoisuuttani. Omien rajojen pitäminen tarkoittaa oman itsensä kanssa samalla puolella toimimista, oman kehon kuuntelua ja syvimpien tarpeidemme ymmärtämistä. Emme voi venyä ja vanua yli itsemme ja jaksamisemme. Vaikka sitä kuinka haluaisi, niin tämän asian ymmärtäminen on äärimmäisen tärkeä seikka. Se on rakkautta itseä ja lopulta kaikkia kohtaan. Sillä jos emme itse jaksa ja voi hyvin, niin miten voimme auttaa ja hoitaa muita tai ymmärtää syvällisemmin toisten ihmisten ahdinkoa ja kärsimystä.
Näistä ymmärryksistä käsin haluan auttaa muita ihmisiä saamaan kokemuksia hyväksytyksi tulemisesta, kannattelusta, turvasta, rentoudesta ja rakkaudesta.

Erityisesti koen halua auttaa ihmisiä joilla on traumahistoriaa, kehollista turvattomuutta, kipua ja jännitystä. Erityislasten äitejä ja omaishoitajia ja kaikkia jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan omaa itseä ja elämää luovan ja terapeuttisen liikkeen, kehotietoisuusharjoitusten ja erilaisten syvärentoutusten ja tietoisuusharjoitusten avulla.

Lapsille haluan tarjota ilon ja vapauden kokemuksia luovan tanssin kautta. Eri tanssilajeja olen harrastanut ihan pienestä pitäen ja luovaa tanssia olen käyttänyt hoitotyössäni lasten ja erityislasten parissa.

Kutsun sinut siis kanssani pysähtymään tähän hetkeen, sallimaan kaiken olla sillä hetkellä niin kuin se on. Ohjaajana olen lempeä, ystävällinen ja ymmärtäväinen ja luon turvallisen tilan missä jokainen saa olla juuri sitä mitä on.

Lisätietoja minusta ja palveluistani saat kotisivuiltani www.tuulentanssi.fi

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Lue lisää kursseista

Roosa Kanerva

Tanssi-ja liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja
Kehotietoisuus-, Yoga Nidra- ja meditaatio-ohjaaja
Mindfulnessohjaaja

0400836599
roosa.kanerva@tuulentanssi.fi
tuulentanssi.rk@gmail.com

www.tuulentanssi.fi 

→Roosa instagramissa
→Roosa Facebookissa