Skip to main content

Töihin meille?

Haluaisitko sinä olla osa tiimiämme Yhdessä terapiapalveluilla?

Etsimme joukkoomme erilaisia hyvinvoinnin ammattilaisia ja ammatinharjoittajia, kuten hieroja, osteopaatti, lymfaterapeutti, psyko-, toiminta- tai puheterapeutti.

Yhdessällä pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä. Tarjoamme sinulle innostavan ja modernin työpaikan, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä välittävässä työyhteisössä sekä syventämään osaamistasi yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Työyhteisöllämme on etuoikeus tukea niin yksilöiden kuin perheiden terveyttä ja hyvinvointia. Joustavat työajat takaavat myös asiakkaillemme laajat aukiolo-ajat. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että meillä jokainen tulee kohdatuksi juuri sellaisena kuin on. Yhdessä terapiapalveluissa hyvinvointiin erikoistuneet ammattilaiset tekevät työtään haluten kohdata asiakkaan läsnäololla ja vakaalla ammattitaidolla.

Tarjoamme sinulle:

  • Joustavat työajat
  • Kannattavan tavan toimia yrittäjänä
  • Siistit, valoisat ja tilavat puitteet sekä tarkoituksenmukaisesti kalustetun huoneen (3 huonevaihtoehtoa)
  • Ajanvarausjärjestelmän
  • Mahdollisuudet kokopäiväiseen tai osa-aikaiseen työhön
  • Mahtavat kollegat
  • Täydellinen sijainti, ilmainen/kiekoton parkkipaikka
  • Hyvät parkkipaikat asiakkaille (3h maksuttomat kiekkopaikat)
  • Esteetön (hissi, pääsee pyörätuolilla/vaunuilla)

 

Miten haen Yhdessapalveluille töihin tai jäikö sinulla kysyttävää:

Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse
 ja mietitään yhdessä, olisiko Yhdessä terapiapalvelut sinulle juuri oikea paikka. Jätä avoimeen hakemuksen nimi, sähköposti, puhelinnumero, kerro lyhyesti itsestäsi sekä miksi haluat meille töihin, liitteet (esim cv).

Jätä hakemus!

Yhdessä terapiapalvelut Oy

Työpaikan osoite:
Yhdessä terapiapalvelut Oy
Ruissalontie 12 C E-rappu 5. krs, 20200 Turku

Toimitila sijaitsee Saippua Centerillä, 5. kerroksessa, esteetön sisäänkäynti hissillä. Huomioithan, että tilaan ei pääse portaita pitkin. Alueelta löytyy asiakkaille 3h maksuton kiekkopaikkoja. Ammatinharjoittajalle ilmainen parkki kuuluu sopimukseen.

Tilavuokrat ja tapahtumat

Tiedustelut tiloista, kursseista, koulutuksista, tapahtumista ja yrityksen toiminnasta sekä rekisteriselosteestaMaria Jokelalta, Mirka Katajistolta tai Johanna Tossavaiselta.