Raskaushieronta

Raskaushieronnalla voidaan auttaa äidin kehoa ja mieltä rentoutumaan. Hoito toteutetaan yksilöllisesti äidin kehon oireet huomioiden. Hieronnassa voidaan keskittyä lihasjännitysten laukaisemiseen tai turvotuksen vähentämiseen. Lisäksi esim. liitoskipuja voidaan helpottaa kevyellä mobilisoinnilla sekä kotona tehtävillä lepoasennoilla. Raskaushieronnalla voidaan myös valmistaa äidin kehoa synnytykseen. Hieronnan yhteydessä voidaan myös ohjata harjoitteita, jotka auttavat vauvan pääsemiseen optimaaliseen asentoon. Hieronnassa huomioidaan koko hoidon ajan kohdussa oleva vauva, ja myös vatsan alue hierotaan, jos äiti haluaa. Asentotyynyillä on raskausaikanakin mahdollista löytää miellyttävä asento. Hierontaa tehdään pääsääntöisesti kylkimakuulla ja puoli-istuvassa asennossa.

Palvelua tarjoavat Maria, Mirka, Linda ja Johanna

Synnytykseen valmistava hieronta

Synnytykseen valmistavassa hieronnassa keskitytään rentouttamaan erityisesti lantion ja niskan aluetta. Jos odottajalle on varattu käynnistysaika tai synnytys on edennyt reilusti lasketun ajan yli, niin hoidon aikana voidaan stimuloida synnytystä edistäviä elinheijasteita ja akupunktiopisteitä. Hieronnan yhteydessä voidaan myös ohjata harjoitteita, jotka auttavat vauvan hakeutumista optimaaliseen asentoon. Tämä hieronta kannattaa valita, kun laskettu aika on lähellä (alkaen 39+0). Varaa tähän palveluun aikaa 90 minuuttia.

Palvelua tarjoaa Maria

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Synnytyksen jälkeisellä hieronnalla voidaan nopeuttaa raskaudesta sekä synnytyksestä palautumista. Synnytyksen jälkeen lihasjännitystä voi syntyä erityisesti niska-hartiaseutuun vauvan kantamisesta sekä imetysasennoista johtuen. Lisäksi alaselkä ja lantion alue saattavat kipeytyä. Hieronnalla ja kevyellä mobilisoinnilla voidaan lieventää näitä vaivoja. Hierontaan voit tulla heti, kun sinusta tuntuu hyvältä. Jos et pysty vielä olemaan vatsamakuulla esimerkiksi leikkausarven tai kipeiden rintojen takia, voidaan hieronnassa käyttää apuna asentotyynyjä.

Palvelua tarjoavat Maria, Mirka, Linda ja Johanna