Vuokraus ja myynti

Meiltä löydät useita odotusaikaan, synnytykseen ja synnytyksestä palautumiseen liittyviä tuotteita joko vuokralle tai omaksi ostettavaksi.

Osta omaksi

Lola & Lykke raskausajan tukivyö

Hengittävä raskausvyö nostaa ja tukee vauvavatsaa tehokkaasti, helpottaen selkään, lantioon ja virtsarakkoon kohdistuvaa paineen tunnetta. Säädeltävät elastiset lisäkiristysnauhat sekä tukevat kaarituet selässä antavat raskausvatsalle parhaan mahdollisen tuen. Vyön takaosan sisätaskuun laitettava geelipussi mahdollistaa kylmä- tai lämpöhoidon antamisen samanaikaisesti. Vöitä voit tulla sovittamaan erikseen sovittuna aikana. Varaa aikasi ilmaiseen sovitukseen Mirkalta tai Marialta tästä.  Asiakkaillemme tarjoamme 10 % alennuksen vöistä!

Hinta 98 euroa

Osta omaksi

Lola & Lykke synnytyksen jälkeinen tukivyö

Synnytyksen jälkeinen kaksiosainen tukivyö tukee vatsaa, vyötäröä, lonkkia ja selkää, ja nopeuttaa toipumista raskaudesta ja synnytyksestä. Turvallinen käyttää myös sektion jälkeen, ja tukee hyvin leikkaushaavaa! Vöitä voit tulla sovittamaan erikseen sovittuna aikana. Varaa aikasi ilmaiseen sovitukseen Mirkalta tai Marialta tästä.  Asiakkaillemme tarjoamme 10 % alennuksen vöistä!

Hinta 89 euroa

Vuokratuote

Lantionpohjan sähköstimulaatiolaitteet

– lantionpohjan aktivointiin ja rentoutukseen
– lantionpohjan kiputilojen tai esimerkiksi yliaktiivisen rakon hoitoon
– virtsa-/ ulosteinkontinenssin hoitoon
– huomaa, että ennen laitteen vuokrausta on tärkeää, että lantionpohjan fysioterapeutti on arvioinut laitteen soveltuvuuden juuri sinun tarpeisiisi
– laitteita voi tiedustella Mirkalta ja Marialta

Vuokraushinnat 40-60 euroa / kk

Osta omaksi

Gua Sha -kammat

-laadukas ja miellyttävä ruusukvartsinen lihaskalvojen käsittelyyn tarkoitettu kampa, jolla pystyt helpottamaan nopeasti kehon jumeja ja esimerkiksi synnytyskipuja!

Hinta 20 euroa

 

 

Vuokratuote

ELLE TENS -laitteet supistuskipujen lievittämiseen

 

TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) siirtää heikkoja sähköimpulsseja elektrodityynyjen kautta ihon läpi hermoihin. TENS-impulssit auttavat kehoasi vapauttamaan omia kivunlievityskemikaaleja, kuten endorfiineja ja enkefaliineja. TENS-laitetta voi käyttää kotona jo synnytyksen alkuvaiheessa sekä synnytyksen edettyä tiheisiin supistuksiin kotona tai sairaalassa. Huomioi, että laitetta saa käyttää viikon 37 jälkeen. Vuokraus 4 viikoksi sopimuksen mukaan alkaen viikosta 37-38.

 

TENS-laitteen vuokraan sisältyy:

-henkilökohtainen ohjaus laitteen käyttöön
-1 x Elle TENS 2 -laite
-4 kpl itsestään kiinnittyviä elektrodeja (40 mm x 100 mm) ja 4 kpl varaelektrodeja, jotka laskutetaan palautuksen yhteydessä, jos ne ovat olleet tarpeen
-2 x johdinta ja varajohdin
-2 x AA-paristoa
-kantopussi
-pikalukollinen kaulanauha
-suomenkielinen käyttöohje

 

Näin vuokraat:

-Vuokra-aika alkaa 2 viikkoa ennen synnytystä ja laite palautetaan mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa lasketun ajan jälkeen
-Jos haluat varata TENS-laitteen vuokralle ota yhteyttä joko Mariaan, Mirkaan tai Gretaan

Vuokrahinta 40 euroa