Skip to main content

USEIN KYSYTTYÄ:

 

 

 

“Voiko teillä maksaa Smartumilla, Edenredillä tai ePassilla?”

Kyllä.Tarkistathan tarvittaessa vielä valitsemasi palvelun tarjoajalta onko sinulla käytössä oleva etu hyödynnettävissä tähän valitsemaasi palveluun.

“Voiko teille ostaa lahjakortin?”

Kyllä.Lahjakortin tilaaminen onnistuu vain muutamalla klikkauksella verkkokaupastamme! Verkkokaupastamme voit ostaa avoimet lahjakortit fysioterapiaan, osteopatiaan, akupunktioon, LymphaTouch®-hoitoon sekä hierontaan ja raskaushierontaan. Valitsemalla avoimen lahjakortin lahjansaaja voi valita sekä palvelun, että palveluntarjoajan! Lahjakortin voit ostaa myös suoraan ammattilaisiltamme niin yksilöterapiaan että ryhmiin tai workshopeihimme. Valitse tällöin ensin ammattilainen ja klikkaa tämän jälkeen sähköpostiosoitetta, josta pääset suoraan tilaamaan lahjakortin tai laittamaan lisäkyselyä. Ostaessasi lahjakortin suoraan palvelun tarjoajalta voit halutessasi hyödyntää maksutapana myös Smartum, Edenred sekä Epassia.

“Voiko teille ostaa lahjakortin Smartumilla, Edenredillä tai Epassilla?”

Kyllä.Lahjakortin voit ostaa suoraan ammattilaisiltamme hyödyntämällä liikunta-/hyvinvointietuja (Smartum, Edenred & ePassi). Lahjakortin voi ostaa niin yksilöterapiaan että ryhmiin tai workshopeihimme. Valitse tällöin ensin ammattilainen ja klikkaa tämän jälkeen sähköpostiosoitetta, josta pääset suoraan tilaamaan lahjakortin tai laittamaan lisäkyselyä maksusta liikunta-/hyvinvointietuja (Smartum, Edenred & ePassi) hyödyntäen.

“Mitä jos en ole varma kenen vastaanotolle minun kannattaisi varata aika?”

Laita meille viestiä!Laita sähköpostia, niin mietitään yhdessä onko hän oikea ammattilainen sinulle!

“Voiko teiltä tilata yksityistunnin tai kurssin?”

Kyllä voi!Laita sähköpostia sille ammattilaiselle (tiedot löydät henkilökunta-sivulta), keneltä haluaisit yksityistunnin, workshopin tai kurssin. Halutessasi voit laittaa viestiä myös mirka@mirkakatajisto.fi ja hän auttaa teille sopivan kurssin valinnassa.

“Voiko teiltä vuokrata ryhmätilaa tai työhuonetta? Entä voiko teille hakea töihin?”

Laita meille viestiä!Laita meille sähköpostia ja mietitään millaista yhteistyötä voitaisiin tehdä!

“Mitä jos en tiedä minkä palvelun valita?”

Me autamme!Jos olet päättänyt ammattilaisen kenen vastaanotolle varaat ajan lisää "lisätietoja" -kenttään tieto esimerkiksi "en tiennyt kumman valita odotusajan kivunhoito vai fysioterapian ensikäynti, joten katsotaanko vastaanotolla". Riittää, että olet varannut sopivan mittaisen ajan. Katsotaan esitietolomakkeen ja haastattelun/tutkimisen pohjalta vastaanoton sisältö ja tavoitteet. Jos et tiedä kenen vastaanotolle varata aika, laita meille sähköpostia ja autamme sinua valitsemaan sopivan ammattilaisen/palvelun.

koska jokainen meistä

koska jokainen meistä

koska jokainen meistä

koska jokainen meistä

koska jokainen meistä

tarvitsee tukea elämän eri vaiheissa

tarvitsee tukea elämän eri vaiheissa

tarvitsee tukea elämän eri vaiheissa

tarvitsee tukea elämän eri vaiheissa

tarvitsee tukea elämän eri vaiheissa

Jäikö kysyttävää? Laita meille viestiä
Tutustu ammattilaisiimme