HypnoBirthing-synnytysvalmennus verkkovalmennus

Kattava etäsynnytysvalmennus sisältää

 • kurssin alussa ja lopussa 1,5h Skype-valmennuksen/-tapaamisen

 • laajan neljän/viiden viikon (voit valita kumman tahdot) verkkokurssin, joka sisältää koko hypnosynnytysvalmennuksen materiaalit. Materiaali on jaettu mielekkäästi erilaisiin kokonaisuuksiin, jotka tukevat oppimista (video, audio, teksti ja sinua sekä mahdollista kumppaniasi/tukihenkilöäsi osallistavia tehtäviä, jotka herättelevät pohtimaan juuri sinun ja teidän tarpeitanne ja tekemään omia, teille oikeita valintoja).

 • kattavan, yli 60-sivuisen kurssivihkon postitettuna.

 • etätuen sähköpostitse/WhatsAppilla koko kurssin ajan.

 • suljetun kurssilaisten Facebook-ryhmän, jos valmennukseen osallistuu useampia perheitä ja toivotte vertaistuellista ryhmää, jossa voitte jakaa ajatuksianne hypnosynnytyksestä, harjoitteista ja odotuksesta.

Kurssilla saat välineitä rentoutumiseen sekä tarkoituksenmukaiseen hengitykseen ja äänenkäyttöön synnytyksessä. Saat tietoa synnytyksestä, sairaalakäytänteistä ja ensihetkistä vauvan kanssa sekä materiaaleja ja harjoituksia viikottaisten kurssimateriaalipakettien ohessa tehtäviksi. Kirjoitat myös synnytystoivelistan eli esittelykirjeen kätilölle ja saat kumppanisi/tukihenkilösi kanssa välineitä synnytykseen sekä vanhemmuuteen. Kurssin alussa ja lopussa saat(te) 1,5 tunnin yksityistapaamisen/-valmennushetken etänä Skypen välityksellä. Näin verkossa toteutuva kurssi voi tarjota sinulle henkilökohtaista ja juuri sinun tarpeisiisi vastaavaa tukea synnytykseen valmistautumiseen. Kurssin ohjaaja on synnytysdoula ja neljän lapsen äiti, joka on itsekin kokenut rentoutumisen ja mielen voiman synnytyksissä.

Kurssin ajankohta: 

 • neljä viikkoa alkaen viikolta 21

Hinta: 320€ (sis. alv 24%)/perhe

Ohjaaja: Greta Rossi, doula, Certified HypnoBirthing® Childbirth Educator, imetysohjaaja, FM

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä greta@gretarossi.fi tai 045 6720918 (Greta).

”Tutustuimme Gretan hypnosynnytysvalmennuksen ”infotapaamisessa”. Kävimme silloin mieheni kanssa juttelemassa ensimmäisestä synnytyksestä, mistä olin traumatisoitunut kokemani kivun ja pelon vuoksi. Myös puolisoni kaipasi työkaluja pelon nujertamiseen ja minun tukemiseen. Tämän tapaamisen jälkeen päätimme palkata Gretan doulaksemme. Tuohon doulauspakettiin sisältyi  hypnosynnytysvalmennus ja yhteinen synnytyksen suunnittelu, mikä sisälsi mm. lääkkeettömien kivunlievitysmenetelmien ja synnytysasentojen läpikäyntiä. 

Tämä kaikki valmisti minua/meitä synnytykseen, missä Gretan tuki oli korvaamaton! Hypnosynnytyksestä oli käytössä mielikuvaharjoittelu ja hengityksen käyttö kehon rentoutukseen. Greta muistutti ja ohjasi harjoitusten pariin mm.hengityksen ja äänenkäytön ohjauksella, mistä oli suuri apu etenkin avautumis- ja ponnistusvaiheessa. Gretan ansiosta saimme korjaavan synnytyskokemuksen, mikä on sanoin kuvaamattoman, elämän mittainen, lahja. Olemme saaneet synnytyskokemuksesta voimaa niin arkeen kuin ihmisyyteenkin, niin järisyttävän mullistava kokemus se oli!” – Pauliina, toinen lapsi

”Kurssilla saa todella kattavaa tietoa synnytyksestä ja sairaalakäytänteistä. Greta on myös doula ja tietää todella neljän lapsen äitinä, miten erilaisia synnytykset voivat olla. Hän osaa tukea niin ensisynnyttäjää kuin uudelleensynnyttäjääkin. Hypnosynnytyskurssilla käydään läpi ensihetkiä vauvan kanssa ja tehdään yhdessä harjoituksia. Sanoisin, että kaikista parasta tässä kurssissa oli se, että puolisoni osallistui siihen. Keskityimme yhdessä synnytykseen ja siitä tuli meidän molempien yhteinen matka. Saimme välineitä synnytykseen ja myös ajatuksia vanhemmuuteen. Tämä oli enemmän, kuin osasin raskauden alkumetreillä toivoa!” – Pinja, Helsinki


MielekäsValmennus-Hypnosynnytys

Tämä yksilöllinen Valmennus on Sinua ja Synnytyskumppaniasi varten

 • jos kaipaat erityisesti mielen keinoja vaikuttaa omaan synnytyskokemukseesi.
 • jos ajatus synnytyksestä pelottaa ja ahdistaa.
 • kun haluat olla rauhallinen ja luottavainen vaikka synnytyksessä tapahtuisi yllättäviä käänteitä.
 • kun perinteiset synnytysvalmennukset tai perhevalmennukset on jo käyty.
 • olet hankkinut jo tietoa synnytystapahtumasta ja synnytyksen kulusta.
 • jos olet sitoutunut kotiharjoitteiden tekemiseen.
 • raskautesi on vähintään viikolla 32 (raskauden alussa osallistuminen tekee haastavaksi ylläpitää
  kotiharjoitteita synnytykseen saakka).

HUOM! Valmennus sisältää ”Rento synnytys”- verkkokurssin omaharjoittelun tueksi! (norm. hinta 59€) (verkkokurssin saa käyttöönsä vain koko neljän kerran valmennuskokonaisuuden yhteydessä)

Valmennuksen kesto: 4 x 1,5h, yht. 6h

Ajankohta: Torstaisin klo 9-15 välillä. Sopimuksen mukaan ilta-aikoja saatavilla.

Hinta: 340€ (sis. alv 0%). Synnytyskumppanin osallistuminen kuuluu hintaan (häntä ei tarvitse ilmoittaa erikseen).
Ohjaaja: fysioterapeutti Bettina Lumme, kliininen hypnoterapeutti (ICH), NLP Master Practitioner
Paikka: Kutomonkatu 3, 20100 Turku, Yhdessä Äitiys- ja perhepalveluiden tiloissa
Ilmoittautumiset:

Lisätietoa voit lukea esim. hypnosynnytys.fi-sivustolta. Synnytyskumppanilla on tehtävä ja merkitys, joten hänen osallistumisensa mahdollisuuksien mukaan olisi tärkeää – se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Yksilövalmennukset muokkautuvat aina sisällöltään ja kestoltaan tarpeen mukaan, joten ole yhteydessä jos epäilet tarvitsevasi valmennuksen räätälöintiä.

Valmennuksessa muun muassa:

 • jokaisella kerralla ohjattu hypnoosisessio
 • huolien ja pelkojen käsittelyä
 • mielen ja kehon yhteyden etsimistä
 • omaharjoittelua yksin ja parin kanssa
 • saa hypnoosinauhoitteita kotiin

Varaamalla neljän kerran valmennuksen sitoudut maksamaan laskun, jonka saat sähköpostiisi ennen valmennuksen alkua. Kun valmennus on maksettu, saat sähköpostiisi linkin verkkokurssille, jota voit omaan tahtiin käydä lävitse.

”Sain apua kurssista, henkinen valmistautuminen synnytykseen tehostui ja sain hyviä työkaluja valmistautua synnytykseen myös kurssin jälkeen, etenkin affirmaatiot (voimalauseet) oli hyödyllinen, infot/ faktat synnytyksestä, synnytysvideot olivat voimaannuttavia. Oma ajatus synnytyksestä kurssin aikana on muuttunut positiivisemmaksi ja olen rauhallisempi (ei enää paniikkia) tapahtumaa kohtaan. Minulla on turvallisempi olo. Hypnoosiharjoitteiden suhteen minulla on vielä kehittymisen varaa, tuntuu, etten pääse siinä vielä tarpeeksi syvälle. Hienoa, että nauhoitteet saa mailiin, joten niitä voi kotona kuunnella ja harjoitella. Kiitos kurssista!” -kurssilainen-

Tervetuloa voimaantumaan ja oivaltamaan turvallisesti!

Palvelua tarjoavat Bettina Lumme ja Greta Rossi