HypnoBirthing-synnytysvalmennus verkkovalmennus

Kattava etäsynnytysvalmennus sisältää

  • kurssin alussa ja lopussa 1,5h Skype-valmennuksen/-tapaamisen

  • laajan neljän verkkovalmennuksen, joka sisältää koko hypnosynnytysvalmennuksen materiaalit. Materiaali on jaettu mielekkäästi erilaisiin kokonaisuuksiin, jotka tukevat oppimista (video, audio, teksti ja sinua sekä mahdollista kumppaniasi/tukihenkilöäsi osallistavia tehtäviä, jotka herättelevät pohtimaan juuri sinun ja teidän tarpeitanne ja tekemään omia, teille oikeita valintoja).

  • kattavan, yli 60-sivuisen kurssivihkon postitettuna.

  • etätuen sähköpostitse/WhatsAppilla koko kurssin ajan.

  • pääsyn kurssilaisten suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voi jakaa ajatuksia mm. odotuksesta ja synnytyksestä sekä kurssiharjoitteista. Ryhmässä on myös luettavissa aiemmilla kursseillani olleiden voimaannuttavia synnytyskertomuksia.

Kurssilla saat välineitä rentoutumiseen sekä tarkoituksenmukaiseen hengitykseen ja äänenkäyttöön synnytyksessä. Saat tietoa synnytyksestä, sairaalakäytänteistä ja ensihetkistä vauvan kanssa sekä materiaaleja ja harjoituksia viikottaisten kurssimateriaalipakettien ohessa tehtäviksi. Kirjoitat myös synnytystoivelistan eli esittelykirjeen kätilölle ja saat kumppanisi/tukihenkilösi kanssa välineitä synnytykseen sekä vanhemmuuteen. Kurssin alussa ja lopussa saat(te) 1,5 tunnin yksityistapaamisen/-valmennushetken etänä Skypen välityksellä. Näin verkossa toteutuva kurssi voi tarjota sinulle henkilökohtaista ja juuri sinun tarpeisiisi vastaavaa tukea synnytykseen valmistautumiseen. Kurssin ohjaaja on synnytysdoula ja neljän lapsen äiti, joka on itsekin kokenut rentoutumisen ja mielen voiman synnytyksissä.

 

Seuraavat etävalmennukset: 

  • tammikuussa viikot 2-5, kurssi alkaa 11.1.2021
  • maaliskuussa viikot 10-13, kurssi alkaa 8.3.2021
  • huhti-toukokuussa viikot 16-19, kurssi alkaa 19.4.2021
  • kesäkuussa viikot 22-25, kurssi alkaa 1.6.2021

Hinta: 320€ (sis. alv 24%)/perhe

Ohjaaja: Greta Rossi, doula, Certified HypnoBirthing® Childbirth Educator, imetysohjaaja, FM

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä greta@gretarossi.fi tai 045 6720918 (Greta).

”Tutustuimme Gretan hypnosynnytysvalmennuksen ”infotapaamisessa”. Kävimme silloin mieheni kanssa juttelemassa ensimmäisestä synnytyksestä, mistä olin traumatisoitunut kokemani kivun ja pelon vuoksi. Myös puolisoni kaipasi työkaluja pelon nujertamiseen ja minun tukemiseen. Tämän tapaamisen jälkeen päätimme palkata Gretan doulaksemme. Tuohon doulauspakettiin sisältyi  hypnosynnytysvalmennus ja yhteinen synnytyksen suunnittelu, mikä sisälsi mm. lääkkeettömien kivunlievitysmenetelmien ja synnytysasentojen läpikäyntiä. 

Tämä kaikki valmisti minua/meitä synnytykseen, missä Gretan tuki oli korvaamaton! Hypnosynnytyksestä oli käytössä mielikuvaharjoittelu ja hengityksen käyttö kehon rentoutukseen. Greta muistutti ja ohjasi harjoitusten pariin mm.hengityksen ja äänenkäytön ohjauksella, mistä oli suuri apu etenkin avautumis- ja ponnistusvaiheessa. Gretan ansiosta saimme korjaavan synnytyskokemuksen, mikä on sanoin kuvaamattoman, elämän mittainen, lahja. Olemme saaneet synnytyskokemuksesta voimaa niin arkeen kuin ihmisyyteenkin, niin järisyttävän mullistava kokemus se oli!” – Pauliina, toinen lapsi

”Kurssilla saa todella kattavaa tietoa synnytyksestä ja sairaalakäytänteistä. Greta on myös doula ja tietää todella neljän lapsen äitinä, miten erilaisia synnytykset voivat olla. Hän osaa tukea niin ensisynnyttäjää kuin uudelleensynnyttäjääkin. Hypnosynnytyskurssilla käydään läpi ensihetkiä vauvan kanssa ja tehdään yhdessä harjoituksia. Sanoisin, että kaikista parasta tässä kurssissa oli se, että puolisoni osallistui siihen. Keskityimme yhdessä synnytykseen ja siitä tuli meidän molempien yhteinen matka. Saimme välineitä synnytykseen ja myös ajatuksia vanhemmuuteen. Tämä oli enemmän, kuin osasin raskauden alkumetreillä toivoa!” – Pinja, Helsinki

Palvelua tarjoaa Greta Rossi