Mikä on doula?

Doula tukee synnyttäjää sekä hänen perhettään odotusaikana, synnytyksessä sekä tapaa synnyttäjää ja hänen kumppaniaan myös synnytyksen jälkeen.

 

Doulan tapaamiset

Tapaamisella voimme käydä henkilökohtaisempaa synnytysvalmennusta tai tehdä yhdessä toivelistaa synnytyksestä. Tapaamiseen voi tulla myös raskautta vasta suunnitellessa tai vauvan syntymän jälkeen. Tapaamisilla voidaan keskustella niistä asioista mistä sinä tai te yhdessä kumppanin kanssa haluatte keskustella. Haluan doulana mahdollistaa sinulle/teille kiireettömiä tapaamisia, lisätä turvallisuuden tunnetta sekä luoda parempia synnytyskokemuksia.

 

Doulan -tapaamiset tarjoavat sinulle

  • Keskustelutukea
  • Ohjausta synnytyskipuihin
  • Synnytysvalmennusta
  • Synnytyksen jälkeisen ajan suunnittelua
  • Synnytysvalokuvauksen
Varaa aika Maijulle

Synnytysdoulaus

Tämä sopii sinulle, kun koet tarvitsevasi sen johon ottaa yhteyttä loppuraskaudessa, synnytyksen käynnistyttyä ja vauvan ensimmäisten viikkojen aikana. Tutustumme toisiimme yhdessä kiireettömässä tapaamisessa, päivystän synnytystä aina raskausviikolta 38 alkaen, sekä tulen tueksenne synnytykseen. Lisäksi tulen tapaamaan teitä vielä synnytyksen jälkeen.

Voimme olla yhteydessä esimerkiksi Whatsapilla tai Telegramilla, missä voit matalalla kynnyksellä kysyä ihan mitä vain. Jos minulla ei ole antaa sinulle suoraa vastausta kysyn kollegoiltani tai sellaiselta henkilöltä keneltä saan varmasti vastauksen sinulle. Voimme tapaamiset koostaa teidän kysymyksien pohjalta, koota synnytystoive listaa tai miettiä mitä pakata sairaalakassiin.

Jos kyseessä on kotisynnytys, voimme käydä siihen liittyviä asioita kanssanne läpi ja miettiä millaisia mahdollisuuksia kotinne tarjoaa synnytyksen alkaessa.

Kuvaan myös synnytyksissä ja pyrin toteuttamaan synnytysvalokuvausta asiakkaiden toiveiden ja synnytyksenkulun huomioiden parhaalla mahdollisella tavalla. Synnytysvalokuvauksesta voimme keskustella tapaamisilla enemmän. Valokuvaus ei ole edellytyksenä doulapalveluilleni, vaan tarjoan niitä täysin intohimostani valokuvaukseen.

Synnytysdoulauksen hinta: 850€

Varaa aika Maijulle synnytysdoulaukseen

Suunniteltu sektio -doulaus

Tapaamme kerran odotusvaiheessa, sekä kaksi kertaa synnytyksen jälkeen. Lisäksi tuen sinua koko sektiosynnytyksen ajan. Minuun saat yhteyden matalalla kynnyksellä.

Hinta: 400e

Varaa aika Maijulle

Hetidoulaus

Haluaisitko sittenkin doulan nopeasti tueksesi? Hetidoulaus on juuri sopiva sinulle, joka tarvitset tukea juuri nyt.

Voit vielä synnytyksen ensimerkkien aikana ottaa yhteyttä ja pyytää doulan tueksesi synnytykseen. Hetidoulauksessa ei ole etukäteen tapaamista vaan doulaus on oikeasti nopeaa toimintaa. Hetidoulaus maksetaan heti kun ollaan varmistuttu siitä, että doula pääsen paikalle.

Doula tapaa perheen myös synnytyksen jälkeen. Hetidoulauksissa voin myös ottaa kameran mukaan, jos se vaan on mahdollista, jolloin saatte ikuistettua syntymää ja vauvan ensihetket myös hyvinkin ripeällä aikataululla.

Hinta: 400e

Varaa aika Maijulle

Synnytysvalokuvaus ilman doulausta

Varsinais-Suomen alueella kotisynnytyksissä, sekä TYKS Majakkasairaalassa.

Hinta: 600e
Hintaan sisältyy 200€ varausmaksu, joka tulee olla suoritettu ennen päivystyksen alkua.

Synnytysvalokuvaus tarjoaa sinulle

  • Päivystys raskausviikolta 38 alkaen.
  • Tapaaminen, jossa käydään läpi perheen toiveet valokuvaukseen liittyen.
  • Kuvien läpikäynti ja editointi.
  • Palautuksessa saa kaikki onnistuneet kuvat.

Kuvaan myös aina mahdollisuuksien mukaan videomateriaalia synnytyksistä ja koostan niistä asiakkaalle synnytysvideon. Huomioithan, että aloittelen vasta videokuvaamista, joten videokuvaus on toistaiseksi palveluna valokuvauksen ohessa tapahtuvaa ja maksutonta.