Doulapalvelut

Doulana kuljen kanssanne yhdellä elämänne suurimmista matkoista odotuksessa, synnytyksessä ja vauvaperheen arjessa.

Voit ottaa yhteyttä missä tahansa vaiheessa raskautta, kun tunnet kaipaavasi tukea, ihmistä vierellesi. Olen lämmin, helposti lähestyttävä ja toimin aina teidän toiveitanne ja perheenne ainutlaatuista polkua kunnioittaen. Palveluni ovat saatavilla myös etäpalveluina puhelimen tai Skypen/Zoomin välityksellä.

Raskausdoula

Odotusajan tapaamisessa voin tarjota sinulle kaipaamaasi tietoa ja tukea. Käytämme ajan keskustellen sinulle tärkeistä asioista, käymme läpi synnytyksen fysiologista kulkua tai juttelemme edellisestä synnytyksestäsi – tapaaminen on hetki sinulle ja synnytyksellesi, keskitymme siihen, mihin sinä toivot.

Hetki sinulle ja synnytyksellesi -doulatuokio odotusaikana

  • 65€/tunti
  • 120€/2 tuntia

Synnytysdoula

Haluatko, että synnytyksessäsi on sen kestosta riippumatta läsnä tuttu ihminen, joka voi esimerkiksi sanoittaa synnytystä, auttaa sopivien asentojen löytymiseen ja tarjota lääkkeettömiä keinoja, joilla voidaan lievittää synnytystuntemuksiasi? Synnytysdoulanasi olen mukana matkallasi toiveistasi riippuen jo odotuksesi alkutaipaleelta, raskauden loppupuolelta tai synnytyssairaalan ovelta lähtien, synnytyksesi alusta loppuun asti ja vauvanne ensimmäisten viikkojen ajan.

Doulanasi olen sekä tiedollisena että fyysisenä, henkisenä ja emotionaalisena tukenasi niin raskauden aikana, synnytyksessäsi kuin synnytyksen jälkeenkin. Tsemppaan ja ohjaan myös kumppaniasi olemaan paras mahdollinen tuki synnytyksessäsi. Olen käytettävissäsi koko synnytyksen ajan ja läsnä toiveidesi mukaan, kuitenkin enintään siihen saakka, kunnes vauva on 1–2 tunnin ikäinen. Halutessasi voin olla läsnä ensi-imetyksessä.

Valmiita synnytysdoulauspaketteja on valikoimassani kaksi erilaista ja niitä voidaan muokata juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Minulta voit myös vuokrata Elle TENS-laitteen. Voit tutustua minuun ja palveluihini lisää verkkosivuillani www.gretarossi.fi ja sopia maksuttoman puolen tunnin tutustumistapaamisen ottamalla yhteyttä suoraan minuun.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Teen sekä Yhdessä-palvelujen tiloissa että kotikäynteinä kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa hoitavaa vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa, joka sopii tehtäväksi missä tahansa vaiheessa odotusta. Raskaushieronnalla voidaan muun muassa helpottaa kehon jännityksiä (liitoskivut, lihaskivut, jännitteet, parantaa aineenvaihduntaa ja turvotusta sekä vähentää odottajan stressiä ja auttaa rentoutumaan. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta helpottaa ja tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa (esim. hormonitoiminta, hengitys, ruoansulatus). Hoitoa voidaan tehdä myös synnytykseen lempeästi valmistelevana hoitona raskausviikolta 39+0 lähtien (sovitun käynnistyksen yhteydessä jo aiemminkin). Synnytyksen jälkeen hoito palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jäljiltä.

  • 90 min 80€
  • 75 min 68 € (doula-asiakkailleni 50€)