Kurssit ja tapahtumat

Odottajan onnellinen keho -verkkokurssi

Tällä äitiysfysioterapeuttien ohjaamalla odotusajan kurssilla opit hoitamaan kehoasi ja valmistelemaan sitä synnytykseen. Kurssilla vierailee myös doula, joka johdattaa sinut kehon ja mielen merkitykseen synnytykseen valmistautumisessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan jo alkuraskaudesta!
Tutustu kurssiin

Vauvan vierellä -vauvahieronnan verkkokurssi

Vauvahierontakurssilla opit hieromaan vauvaasi lempeästi mutta tehokkaasti äitiysfysioterapeutin ohjaamana. Kurssilta saat myös vinkkejä tukkoisuuden, hampaidentulon, pulauttelun ja vatsavaivojen lievittämiseen hieronnan keinoin. Kurssi sopii 3 viikon – 11 kuukauden ikäisille vauvoille.
Tutustu kurssiin

HypnoBirthing-etäsynnytysvalmennus

Kurssilla saat välineitä rentoutumiseen sekä tarkoituksenmukaiseen hengitykseen ja äänenkäyttöön synnytyksessä. Saat tietoa synnytyksestä, sairaalakäytänteistä ja ensihetkistä vauvan kanssa sekä materiaaleja ja harjoituksia viikottaisten kurssimateriaalipakettien ohessa tehtäviksi. Kirjoitat myös synnytystoivelistan eli esittelykirjeen kätilölle ja saat kumppanisi/tukihenkilösi kanssa välineitä synnytykseen sekä vanhemmuuteen.
Tutustu kurssiin