Kurssit ja tapahtumat

Odottajan onnellinen keho -verkkokurssi

Tällä äitiysfysioterapeuttien ohjaamalla odotusajan kurssilla opit hoitamaan kehoasi ja valmistelemaan sitä synnytykseen. Kurssilla vierailee myös doula, joka johdattaa sinut kehon ja mielen merkitykseen synnytykseen valmistautumisessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan jo alkuraskaudesta!
Tutustu kurssiin

Vauvan vierellä -vauvahieronnan verkkokurssi

Vauvahierontakurssilla opit hieromaan vauvaasi lempeästi mutta tehokkaasti äitiysfysioterapeutin ohjaamana. Kurssilta saat myös vinkkejä tukkoisuuden, hampaidentulon, pulauttelun ja vatsavaivojen lievittämiseen hieronnan keinoin. Kurssi sopii 3 viikon – 11 kuukauden ikäisille vauvoille.
Tutustu kurssiin

HypnoBirthing-etäsynnytysvalmennus

Kurssilla saat välineitä rentoutumiseen sekä tarkoituksenmukaiseen hengitykseen ja äänenkäyttöön synnytyksessä. Saat tietoa synnytyksestä, sairaalakäytänteistä ja ensihetkistä vauvan kanssa sekä materiaaleja ja harjoituksia viikottaisten kurssimateriaalipakettien ohessa tehtäviksi. Kirjoitat myös synnytystoivelistan eli esittelykirjeen kätilölle ja saat kumppanisi/tukihenkilösi kanssa välineitä synnytykseen sekä vanhemmuuteen.
Tutustu kurssiin

Tunne pimppisi -retriitti Luonnonmaalla 10.-11.4.2021

Tämä viikonloppu on omistettu Sinulle, joka haluat herätellä feminiinistä puoltasi ja nauttia ajasta, jolloin olet vastuussa vain itsestäsi. Retriitin aikana opimme lantionpohjan ihmeellisyydestä, ammennamme voimaa toisistamme, nauramme, itkemme, nautimme luonnosta ja liikkeestä sekä yhdessä syömisestä.
Tutustumme lantionpohjaan ja opettelemme huolehtimaan kehomme perustasta välittömässä tunnelmassa. Rentoutuminen ja vahvistuminen eri keinoin ovat viikonloppuna tärkeässä roolissa, sillä näitä lantionpohjat rakastavat. Lantionpohjan kehomieliyhteys kulkee viikonlopun aikana tiiviisti mukana. Tämä retriitti on sinulle, jos koet, että olet kadottanut yhteyden lantionpohjaasi tai haluat ymmärtää paremmin lantionpohjaasi. Ohjaajana toimii lantionpohjan fysioterapeutti Maria Jokela.
Tutustu retriittiin

Raskausaika ja synnytyksestä palautuminen – Käytännön työkaluja neuvontaan Zoomissa 23.4.2021 klo 9-16

Olemme luoneet terveydenhuollon ammattilaisille räätälöidyn verkkokoulutuksen, johon toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi! Koulutus järjestetään nyt toista kertaa, tänä vuonna verkossa. Tämä koulutus antaa käytännön työkaluja neuvontaan sinulle, joka työskentelet odottajien ja synnyttäneiden parissa. Edellistä terveydenhuollon ammattilaisille suunnattua koulutusta 100 % osallistujista olisi suositellut kollegoilleen.
Koulutuksen sisältö:
  • Lantionpohja ja liikkuminen raskausaikana ja synnytyksen jälkeen
  • Odottajan ja synnyttäneen ohjaaminen lantionpohjan harjoitteluun
  • Sektiolla synnyttäneen ohjaus ja arven käsittely
  • Keskivartalon toiminta ja erkauma
  • Erkauman tutkiminen käsin palpoiden
  • Ensiohjeet erkauma-asiakkaalle, käytännön harjoittelu

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutit Maria Jokela ja Mirka Katajisto. Kouluttaminen on meidän molempien sydäntä lähellä ja olemme kouluttaneet lukuisia kätilöitä, terveydenhoitajia, lääkäreitä sekä ihan vain omasta hyvinvoinnista kiinnostuneita.

Ilmoittautuminen: Paikkoja on rajoitetusti, viime vuonna kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan, joten toimi nopeasti. Ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi perua. Varmistathan, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi oikein.

Tutustu koulutukseen