Kurssit ja tapahtumat

Kaikki kurssit ja tapahtumat löydät Facebookista

 

KUNTOUTA KESKIVARTALOSI -verkkokurssi elo-syyskuussa

”Löysin kurssin myötä taas yhteyden omaan kehooni”

KUNTOUTA KESKIVARTALOSI -kurssin fokus on raskausajasta ja synnytyksestä palautumisessa. Kurssille voit osallistua noin 4 viikkoa synnytyksen jälkeen tai vaikka siitä olisi jo pidempi aika. Kurssin tavoitteena on löytää yhteys lantionpohjan ja keskivartalon lihaksiin sekä luoda vahva perusta tulevalle harjoittelulle. Tunneilla keskitytään erityisesti lantionpohjaa vahvistaviin, erkaumaa kaventaviin sekä liikkuvuutta lisääviin harjoitteisiin. Tunnit etenevät progressiivisesti ja harjoitteita yhdistetään vähitellen myös pinnallisten lihasten harjoitteisiin, jotta keho toimisi mahdollisimman optimaalisesti vauva-arjen kuormituksessa.

KESTO: 4 viikkoa to 20.8.-to 17.9.2020

SISÄLTÖ: 2 x 30 min mittaista ohjattua harjoitusta viikossa (live + tallenne)

TOTEUTUS: suljettu Facebook-ryhmä, jonne kaikki kirjallinen materiaali sekä tallenteet ja live-tunnit tulevat ja jossa kaikki materiaali säilyy tallenteina koko kurssin keston ajan + 2 viikkoa sen jälkeen. Lisäksi äitiysfysioterapeutti Mirka tuki ja konsultaatiomahdollisuus on koko kurssin ajan saatavilla.

HINTA: 59 euroa.

Kaikki liikuntasetelit käyvät! Laita viestiä mirka.katajisto@gmail.com, jos haluat hoitaa maksun niillä.

Kurssin ohjaa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Mirka Katajisto. Omaan 13 vuoden kokemuksen liikuntaryhmien ohjaamisesta ja kouluttaudun lisäksi paraikaa PhysioPilates -ohjaajaksi. Olen ohjannut Kuntouta keskivartalosi ryhmiä synnyttäneille naisille nyt 3 vuoden ajan ja niistä saatu palaute on ollut mahtavaa! Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille, joka auttaa sinua vahvistamaan ja hoitamaan kehoasi synnytyksen jälkeen!

VARAA PAIKKASI KURSSILLE

ONLINE Vauvan vierellä -vauvahierontakurssi tulossa syys-lokakuussa

Tervetuloa verkkokurssille yhdessä vauvasi kanssa harjoittelemaan vauvahieronnan taito! Kurssille voit osallistua 3 vko-11 kk vanhan vauvasi kanssa oman kodin turvasta ja omassa tahdissasi.

Kolmen kurssikerran aikana opettelemme koko vauvan hieronnan, johon yhdistetään myös vyöhyketerapian keinoja hoitaa vauvaa. Lisäksi opettelemme arjen hetkiä piristämään ja vauvan motorista kehitystä tukevan vauvajumpan. Saat kuvallisen hierontamateriaalin kirjallisena, koska vauvavuoden aikana sinun tulee muistaa vain rakastaa vauvaasi!

Aika: Voit katsoa videotallenteet omassa tahdissasi.

Hinta: kurssi 55 euroa (sis. alv. 24%)
Ohjaaja: Äitiysfysioterapeutti Maria Jokela

Toimi näin:

  1. Osta paikkasi kurssille verkkokaupasta www.holvi.com/shop/yhdessa . Tallenteet ja ryhmän tuki ovat käytössäsi 2 kk kurssin päättymisen jälkeen. Oston yhteydessä pyydetään sinua kertomaan koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Saat käyttöösi välittömästi kattavan kurssimateriaalin.
  2. Varaa vauvalle pehmeä alusta, helposti riisuttavat vaatteet ja hierontaöljyä (esim. luomu kylmäpuristettu oliiviöljy) sekä kurssimateriaali, kun katsot videotallenteita omassa tahdissasi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Odottajan Onnellinen keho -verkkokurssi jälleen syyskuussa 2020

Haluaisitko oppia huolehtimaan kehostasi odotusaikana ja valmistamaan sitä synnytykseen? Tällä verkkokurssilla äitiysfysioterapeutit paljastavat sinulle parhaat vinkkinsä odotusaikaan. Mikä tärkeintä, opit vahvistamaan ja rentouttamaan kehoasi odottajalle sopivilla, turvallisilla menetelmillä, jotka on suunniteltu ennaltaehkäisemään mm.  alaselän kipuja, liitoskipuja sekä lantionpohjan oireita. Harjoitteiden lisäksi opettelemme käyttämään gua sha -kampausta sekä kinesioteippausta tukemaan odotusajan hyvinvointia. Kurssille voit osallistua jo heti alkuraskaudesta. Huomioi kuitenkin aloittaessasi kurssia, että laskettuun aikaan on hyvä olla vähintään pari kuukautta, jotta ehdit käydä kurssin loppuun.

Toteutus: Verkkokurssi, jonka voit käydä omassa tahdissasi.

Sisältö: Tarkempi sisältö päivittyy syyskuussa.

Kurssin ohjaajat: äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutit Maria Jokela ja Mirka Katajisto sekä doula, imetysohjaaja Greta Rossi

Ilmoittautuminen: Avautuu syyskuun aikana.


 

HypnoBirthing-synnytysvalmennus verkkovalmennus

Kurssin kesto: 4 viikkoa

Kattava etäsynnytysvalmennus sisältää

  • kurssin alussa ja lopussa 1,5h Skype-valmennuksen/-tapaamisen

  • laajan neljän/viiden viikon (voit valita kumman tahdot) verkkokurssin, joka sisältää koko hypnosynnytysvalmennuksen materiaalit. Materiaali on jaettu mielekkäästi erilaisiin kokonaisuuksiin, jotka tukevat oppimista (video, audio, teksti ja sinua sekä mahdollista kumppaniasi/tukihenkilöäsi osallistavia tehtäviä, jotka herättelevät pohtimaan juuri sinun ja teidän tarpeitanne ja tekemään omia, teille oikeita valintoja).

  • kattavan, yli 60-sivuisen kurssivihkon postitettuna.

  • etätuen sähköpostitse/WhatsAppilla koko kurssin ajan.

  • suljetun kurssilaisten Facebook-ryhmän, jos valmennukseen osallistuu useampia perheitä ja toivotte vertaistuellista ryhmää, jossa voitte jakaa ajatuksianne hypnosynnytyksestä, harjoitteista ja odotuksesta.

Kurssilla saat välineitä rentoutumiseen sekä tarkoituksenmukaiseen hengitykseen ja äänenkäyttöön synnytyksessä. Saat tietoa synnytyksestä, sairaalakäytänteistä ja ensihetkistä vauvan kanssa sekä materiaaleja ja harjoituksia viikottaisten kurssimateriaalipakettien ohessa tehtäviksi. Kirjoitat myös synnytystoivelistan eli esittelykirjeen kätilölle ja saat kumppanisi/tukihenkilösi kanssa välineitä synnytykseen sekä vanhemmuuteen. Kurssin alussa ja lopussa saat(te) 1,5 tunnin yksityistapaamisen/-valmennushetken etänä Skypen välityksellä. Näin verkossa toteutuva kurssi voi tarjota sinulle henkilökohtaista ja juuri sinun tarpeisiisi vastaavaa tukea synnytykseen valmistautumiseen. Kurssin ohjaaja on synnytysdoula ja neljän lapsen äiti, joka on itsekin kokenut rentoutumisen ja mielen voiman synnytyksissä.

Kurssin ajankohta: 

  • elokuussa neljä viikkoa alkaen viikolta 33
  • lokakuussa neljä viikkoa alkaen viikolta 43

Hinta: 320€ (sis. alv 24%)/perhe

Ohjaaja: Greta Rossi, doula, Certified HypnoBirthing® Childbirth Educator, imetysohjaaja, FM

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Jos sinulla on kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä greta@gretarossi.fi tai 045 6720918 (Greta).