Äitiyskiropraktiikka

Kiropraktiikka on manuaalista terapiaa, jossa niveliä, lihaksia ja nivelsiteitä hoitamalla pyritään vähentämään kipua. Kiropraktiikan tavoitteena on tasapainottaa kehoa rentouttamalla jännittyneitä ja kireitä kehon osia sekä palauttamalla tervettä liikettä yksittäisiin niveliin. Kiropraktikot valmistuvat ulkomaisista yliopistoista ylemmällä viisivuotisella korkeakoulututkinnolla.

Raskauden aikana kehossa tapahtuu monia muutoksia, joten äidin on tärkeää huolehtia itsestään ja valmistaa kehoaan synnytykseen. Kiropraktinen hoito auttaa vähentämään kehon jännitystä, mikä antaa luvan myös vauvalle rentoutua. Hoidolla on usein positiivisia vaikutuksia myös äidin yöuneen.

Synnytys voi olla sekä äidille että vauvalle traumaattinen kokemus ja se saattaa aiheuttaa ongelmia, jotka voivat vaivata sekä äitiä että vauvaa. Vauva saattaa olla itkuinen ja vauvan imettämisessä voi olla monenlaisia vaikeuksia. Imetysvaikeudet ja imuotteen haasteet saattavat johtua niskan ja suun kireydestä, jota voidaan hoitaa helposti kiropraktiikalla, jolloin imetyshetket ovat sekä äidille että vauvalle nautinnollisempia. Myös äidit tarvitsevat huolenpitoa ja hoivaa synnytyksen jälkeen. Kiropraktiikalla voidaan tukea äidin kehon kokonaisvaltaista palautumista muun muassa hoitamalla lantion ja selän alueen kireyksiä sekä liikeketjujen rakentumista.

Kiropraktiikka on erittäin turvallista sekä äidille että vauvoille. Äitien hoito on lempeää ja aina räätälöity yksilöllisesti kehoa kuunnellen. Vauvojen hoito on erittäin lempeää ja tehokasta, ja yleensä helpotusta oireisiin saadaan ​​2–4 tapaamisen aikana. Hoito kestää yleensä 30–60 minuuttia sen mukaan, mitä kukin tarvitsee.

Äitien, vauvojen ja lapsien hoidot

  • Äidin tutkiminen ja hoito 45 min. 70€
  • Synnytykseen valmistava hoito 45-60 min. 80€
  • Vastasyntyneen tarkistus 20€
  • Vauvan tutkiminen ja hoito 30-45 min. 70€
  • Vauvan tarkistus hoidon jälkeen  15 min. 20€
Äitiyskiropraktiikkaa tarjoaa Sam Leckie