Henkilökunta

Lue lisää meistä klikkaamalla kuvaa!

Maria Jokela

Äitiysfysioterapeutti

Olen äitiysfysioterapeutti, lantionpohjan fysioterapeutti ja opiskelen parhaillaan myös tunnevyöhyketerapeutiksi. Elämä on pikku hiljaa kasvattanut minusta äitiysfysioterapeuttia - tieni on kulkenut kauppatieteellisen alan kautta ensin ravintoneuvojaksi ja työfysioterapian kautta kotiäidiksi. Kodin suojista hyppäsin yrittäjyyden kiehtovaan maailmaan tekemään itseni näköistä elämää ja toteuttamaan haaveitani. Yhdessä Äitiys- ja perhepalvelut on yksi toteutunut unelmani, koska toisiaan täydentävä upea moniammatillinen tiimi pystyy tukemaan perheiden hyvinvointia, tehden avun saamisesta helposti lähestyttävää.

Olen äiti herkälle ja vilkkaalle pojalle, joka on ollut paras opettajani ja kuljettanut minua kuuntelemaan omaa sydäntäni. Äitiysfysioterapian maailmaan minut vei oma ihana raskausaikani ja rajusta synnytyksestä palautumisen tuska ja haasteet. Poikani kanssa ehdimme kahden vuoden aikana kokeilla kaikkia mahdollisia täydentäviä hoitomuotoja sekä länsimaisen lääketieteen keinoja saadaksemme levolliset yöunet. Tämän kokemuksen myötä halusin oppia tukemaan vauvoja ja äitejä, jotta kenenkään ei tarvitsisi käydä näin pitkää taistelua hyvien yöunien puolesta. Näin ajauduin vauvahierontakoulutuksen kautta tunnevyöhyketerapian opintojen pariin.

Äitiysfysioterapian ala on laaja ja täydennän jatkuvasti osaamistani käymällä mitä mielenkiintoisemmissa koulutuksissa, jotta voin auttaa äitejä parhaalla mahdollisella tavalla. Terapeuttinasi koen kuitenkin, että tärkein ominaisuuteni on oma elämänkokemukseni ja haluni kulkea äidin rinnalla.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Samantha Leckie

MSc, BSc, Chiropractor

Hi I am an English chiropractor that has recently moved to Finland. Olen erikoistunut vauvojen ja lapsien sekä raskaana olevien hoitoon. Sydäntäni lähellä on työskentely yhdessä perheen, ja erityisesti äitien ja vauvojen kanssa. Tavoitteenani on auttaa äitejä tukemalla heitä koko raskauden ajan, lievittämällä kipua ja epämukavuutta sekä auttamalla heitä valmistautumaan synnytykseen. Syntymän jälkeen äitiyskiropraktiikalla voin auttaa esimerkiksi vauvojen imetys- ja uniongelmissa. Happy babies make happy mums!

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Samantha Leckie

MSc, BSc, Chiropractor

040 6822 195
aitiyskiropraktiikka@gmail.com
www.äitiyskiropraktiikka.com

Bettina Lumme

Fysioterapeutti

Olen fysioterapeutti, NLP Master ja lisäkouluttautunut mm. manuaalisiin tekniikoihin sekä enenevissä määrin psykofyysisiin menetelmiin. Oma koulutuspolkuni on muovautunut asiakkaiden tarpeiden tunnistamisen myötä. Kosketus ja kuunteleminen ovat tärkeimmät työvälineeni. Tehtäväni on auttaa asiakkaitani saamaan helpotusta kolotuksiin ja särkyihin, mutta myös ymmärtämään kehoaan ja mieltään entistä paremmin.
Vahvuuteni on ihmisen kohtaaminen kokonaisuutena ja siksi olenkin päätynyt laajentamaan osaamistani hypnoosiin. Tämän miellyttävän ja turvallisen menetelmän avulla ihmisellä on huikeat vaikutusmahdollisuudet itseensä, mm. kipuun, pelkoihin ja voimavaroihin. Toivon voivani auttaa jokaista asiakastani heidän tarvitsemallaan tavalla.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Päivi Haarte

Ravintoterapeutti

Olen ravintoterapeutti, ravintolakokki ja ravitsemusteknikko. Ruoka on aina ollut tärkeässä osassa elämääni. Ensin kiinnostuin ruoanlaitosta ja työskenneltyäni erilaisissa ravintoloissa kiinnostuin siitä, miten ravinto vaikuttaa meidän terveyteemme. Kiinnostus vei opiskelemaan ravitsemusta ja opiskelin ravintoterapeutiksi. Ravitsemusala on mielenkiintoista ja uutta tietoa tulee koko ajan. Ravitsemus herättää paljon intohimoja; mitä saa syödä ja milloin saa syödä. Itse olen kohtuuden kannattaja – kaikkea saa syödä-ainakin vähän, jos oma keho sitä tarvitsee tai hyväksyy sen. Mielestäni on tärkeää löytää tasapaino nykyisessä kiireisessä elämässä: oma, terveyttä ylläpitävä ja edistävä tapa syödä, liikkua ja rentoutua. Niin että omassa kehossa on hyvä olla.

Haluan auttaa sinua ja perhettäsi voimaan hyvin, ei ole niin pientä tai suurta ongelmaa, ettei kannattaisi pyytää apua. Perheen ruokavalion tulisi olla laadukasta ja monipuolista ravintoa herkkuja unohtamatta. Pyrkimys hyvään oloon ja rento asenne syömiseen antavat hyvän pohjan muutoksille. Lisäämällä hyviä valintoja jää vähemmän tilaa huonoille valinnoille. Joskus pienikin muutos voi johtaa suureen tulokseen.

Jokainen äiti, lapsi ja perhe ovat ainutlaatuisia!

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Päivi Haarte

Ravintoterapeutti

0400 918 885
info@phbalanssi.fi
phbalanssi.fi

Jouko Mikkola

Koulutettu hieroja, Senso Reflex Expert, Mentaalivalmentaja ja Hypnologi

Hei! Olen valmentanut ihmisiä, urheilijoita ja liikkujia vuodesta 2002 lähtien. Olen koulutukseltani urheiluhieroja, joka on erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Olen erikoistunut myös hermoston toiminnan kehittämiseen, kehitysheijasteiden sammuttamiseen sekä havaintokyvyn kehittämiseen. Monesti selittämättömät kehonkireydet voivat johtua päälle jääneistä primitiivireflekseistä. Olen myös koulutukseltani mentaalivalmentaja SHL, joten mikäli tarvitset työkaluja henkiseen jaksamiseen ja tai mentaalisten taitojen kehittämiseen niin olen käytettävissä. Työkaluinani toimivat toiminnallinen neurotiede, rentoutusvalmennus sekä hypnoosi.

Yhdessä Äitiys- ja perhepalveluissa teen yksilöllistä hierontaa ja nivelten mobilisaatiota, kehitysheijasteiden kartoitusta ja hoitoa, mentaalivalmennusta sekä hypnoosia, jotta SINÄ olisit PAREMPI SINÄ! Lasten kanssa työskentely tulee minulta luonnostaan, joten myös lapset ovat tervetulleita vastaanotolleni.

Tervetuloa!

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Jouko Mikkola

Koulutettu Hieroja, Senso Reflex Expert, Mentaalivalmentaja ja Hypnologi 

Jenni Heikkilä

Kätilö-terveydenhoitaja

Hei! Olen kätilö, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja sekä imetysohjaaja. Päivätyöni on äitiys- ja lastenneuvolassa, tällä hetkellä olen kuitenkin hoitovapaalla; kotona minut pitää kiireisenä kaksi touhukasta tyttöä. Olen onnekkaassa asemassa, sillä saan tehdä unelmatyötäni. Haaveilin terveydenhoitajan työstä lastenneuvolassa, mutta opintojen edetessä tajusin pian kuinka kiinnostavaa ja ihmeellistä myös raskausaika ja vauvan syntymä ovatkaan ja halusin oppia lisää. Niinpä valmistumisen jälkeen opiskelin myös kätilöksi ja hyvä niin! Neuvolatyössä saan kulkea perheiden rinnalla eri elämänvaiheissa ja olla tukena heille raskausaikana ja vauvan syntymän jälkeen, taaperosta leikki-ikään. Neuvolatyön lisäksi minulla on työkokemusta prenataaliselta synnytysvuodeosastolta, jossa esimerkiksi käynnistetään synnytyksiä ja hoidetaan erilaisia raskausajan ongelmatilanteita.

Olen käynyt koulutuksia vesisynnytyksestä ja Gua Sha- hieronnasta (Gua Shaa käytetään esimerkiksi synnytyskipujen hoidossa) sekä synnytyskokemuksen ja synnytyspelon käsittelystä. Jokaisella naisella ja perheellä on oikeus saada turvallisuuden tunne, hyvää oloa ja luottamusta omaan kehoon raskausaikana, synnytyksessä sekä vauva-arjessa. Haluan tukea saavuttamaan näitä, perheen haluamalla tavalla. Autan esimerkiksi synnytykseen valmistautumisessa, synnytykseen liittyvän jännityksen ja pelon kohtaamisessa (ensi- ja uudelleensynnyttäjät) sekä ohjaan imetysongelmissa ja käytännön vauva-arjen haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Synnytysvalmennus (yksilö- ja ryhmä), synnytyssuunitelma, synnytyspelkokeskustelu, imetysohjaus, vauvan hoitoon liittyvä ohjaus.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Jenni Heikkilä

Kätilö-terveydenhoitaja

  • Vastaanotto sopimuksen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin

040 8413 923
jennimari.heikkila@gmail.com
Jenni Facebookissa »

Heidi Suominen

Perheiden kummiliikkuja

Olen liikunta-alan monipuolinen ammattilainen ja kehittäjä, joka on tehnyt pitkän uran liikunnan parissa. Olen ikiliikuttava ikiliikkuja, jossa yhdistyy hauskasti niin tyttömäinen leikkisyys, äidillinen hellyys kuin naisellisuus. Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja (AMK) suuntautuen soveltavaan liikuntaan sekä Tanssipedagogi. Tällä hetkellä opiskelen lisäksi pitkäaikaista unelmaani Tanssi- ja liiketerapiamenetelmien ohjaajaksi. Kolmevuotiaan aarteen äitinä koen päivittäin lapsiperheen elämää, ja tämä on ollutkin rikkain kouluni ja rakas tyttäreni elämäni paras opettaja ja kasvattaja.
Aikaisemmin olen toiminut niin yksityisellä salilla tapahtumakoordinaattorina ja esimiestehtävissä kuin lasten ja nuorten liikunnan kehittäjänä tanssin ja voimistelun harrasteseurassa.

Tällä hetkellä ohjaan monipuolisesti niin äiti-vauvaryhmiä, perheille, lapsille ja aikuisille suunnattuja tanssi- ja liikuntaryhmiä kuin soveltavan ja senioriliikunnan ryhmiä. Toimin liikuntakoordinaattorina ja kehittäjänä monipuolisissa lapsia ja perheitä tukevissa liikuntaprojekteissa niin varhaiskasvatuksen kun koulun puolella. Koulutan myös lasten parissa työskenteleviä tahoja tanssin, toiminnallisuuden, kehollisuuden ja kokemuksellisuuden osalta. Työssäni haluankin jatkuvasti yhdistää vahvaa työ- ja koulutuskokemustani mutta myös omakohtaista kokemusmaailmaani ja innovatiivisuuttani, nähden yksilöt kokonaisuutena, ei pelkästään fyysisinä toimijoina. Perheiden sekä sukupolvien yhdistäminen ja tukeminen liikkeen, toiminnallisuuden ja kokemuksellisuuden kautta ovat työssäni jokapäiväisiä missioitani.

Sydämellisesti tervetuloa herättämään kanssani niin perheen kuin yksilön sisäinen motivaatio elämänänpituiseen kehon elämysmatkalle. Olen täällä sinua varten ja tukien, joten ethän epäröi kysyä lisää, mitä voimme tehdä tärkeimpäsi eli perheesi ja kehosi hyväksi!

Lue lisää klikkaamalla kuvaa

Heidi Suominen

Perheiden liikevalmentaja

040 578 8979
heidisuominen@gmail.com